Beyaz Fırın'dan şeker hamursuz şık pastalar!

Butik pastacılık anlayışına yepyeni bir soluk getiren Beyaz Fırın'ın pastaları hem göze hem damağa hitap ediyor...


Fırın ve pasta sanatı dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Beyaz Fırın, 100 yıllık mutfağı ve her diliminde misafirlerine sunduğu apayrı lezzetleri ile yemeyi şölensel bir serüvene dönüştürüyor. Butik pastacılık konusunda da iddialı olan Beyaz Fırın müşterilerine sunduğu çeşit çeşit lezzet ve keyifli tasarımların eşlik ettiği pastalarına bir yenisini daha ekledi.

Butik pastacılık dendiğinde akla gelen ilk adreslerden biri olan Beyaz Fırın şimdi de şeker hamuru kullanmadığı yeni bir ürün çeşidi yarattı...
5 1

Son dönemlerde oldukça moda olan şeker hamurlu pastalara alternatif arayışında olanlara müjde Beyaz Fırın’dan geliyor. Şeker hamuru kullanmadan yaratılan pastaların içi meyveli, çikolatalı, krokanlı iken dışı ise tercihe göre bitter, beyaz çikolata veya meyveli soslarla kaplı olabiliyor.

Düğün, nişan, doğum günü kutlamalarında ya da çeşitli davetlerde şıklığıyla göz dolduran pastaların süslemelerinde taze meyveler, çiçekler, makaronlar, drajeler ve çikolata yaprakları kullanılabiliyor.
5 2

Dileyen Beyaz Fırın’ın şeker hamurlu pastaları eşliğinde, dileyen ise şeker hamuru kullanılmayan pastalar ile en güzel günlerini kutlamanın keyfini doyasıya yaşayacak.
5 3

Beyaz Fırın’ın hazırladığı ve şeker hamuru kullanmadığı bu yeni pasta çeşidi doğallıktan yana olanları sevindiriyor. Şeker hamurlu pastalara alternatif olan bu pastalar daha hafif. Görsel olaraksa oldukça romantik olan şeker hamursuz pastalar davetlerin yeni gözdesi olacaklar.
5 4