Bu hafta bu filmler vizyonda!

Kabus


Yönetmen: Ascanio Malgarini, Christian Bisceglia
Oyuncular: Harriet MacMasters-Green, Sabrina Jolie Perez, Paolo Paoloni

Sophia eşinden yeni boşanmış genç bir kadındır. Küçük kızı Helena’yı da yanına alır ve hayatında yeni bir sayfa açmak için başka bir kente taşınır. Fakat taşındıkları yeni evin geçmişindeki gizemli sırlardan habersizdirler. Zira tüm apartman bir şekilde lanetlidir ve küçük Helena’nın süt dişlerinin teker teker düşmesiyle birlikte, bu evde saklanan korku dolu gizemler de tek tek açığa çıkmaya başlar. Durumu başta anlamlandıramayan ve geç farkına varan Sophia içinde yaşadıkları kabustan kurtulmanın yolunu arayacaktır.
6 1

Beni Yargılama


Yönetmen: Massimiliano Bruno
Oyuncular: Paola Cortellesi, Raoul Bova, Rocco Papaleo


Alice lüks bir villada, emrinde hizmetçiler, zengin kocası ve 9 yaşındaki oğluyla yaşayan güzel bir kadındır. Fakat rüya gibi sürdürdüğü bu hayat kocasının bir trafik kazasında kaybetmesiyle kabusa dönüşür zira Alice kendisini bir sürü borca batmış olarak bulur.
6 2

Lal Gece


Yönetmen: Reis Çelik
Oyuncular: İlyas Salman, Dilan Aksüt, Mayşeker Yücel

Henüz ergenliğe girmiş küçük bir kız olan "gelin", uzun yıllar hapis yattıktan sonra memleketi olan köyüne geri dönen ve kendisinden 50 küsur yaş büyük "damada" sorgusuz sualsiz verilir. Başta korkar, ağlar; hatta direnir; başına ne geleceğinden hem habersiz hem de yarım yamalak kulaktan dolma laflar donanmıştır. Gerdek odasında tüm korkusuyla oturan gelin, dedesi yaşındaki damadın odaya adım atmasıyla gerçeklerle yüzleşmeye başlayacaktır.
6 3

Korku Efendisi


Yönetmen: Dick Maas
Oyuncular: Bert Luppes, Huub Stapel, Caro Lenssen

Herkes Aziz Nikolas'ı (Santa Claus) çocukların iyi kalpli dostu, hediye ve dilek taşıyıcısı olarak tanırken aslında o tam tersi vahşi ve zalim bir karakterdir. Kana susamış bir rahip olan Nikolas, halkın galeyana gelmesi sonucu hunharca öldürülür. Fakat kabus bitmez ve 5 Aralık gecesi Nikolas intikam almak için geri döner! Çocuklar artık onun için adeta bir hasat tarlası gibidir!
6 4