Yeni sezonda yeni ayakkabılar!

...



Ayakkabı trendleri durmak bilmiyor! Sizin de bu aşkınızı biliyor ve paylaşıyoruz, hanımlar! Ayakkabı sohbetimize devam ediyoruz.

Podyumda başlayan akımlar markalar arasında hızla yayıldı. Bu sezon ayaklarınız için farklılık peşindeyseniz sizlere en yeni modellerden bahsedelim.
6 1


80’li yılların vazgeçilmezlerinden olan espadriller, muhteşem bir dönüş yaparak, sezonun en gözde parçaları arasında yerlerini aldılar. Bu rahat ve hafif ayakkabıların cıvıl cıvıl renkleri jeanlerle birleşince, hem şık hem de neşeli bir görüntü yaratıyor.
6 2


Yaz gelince gözler sandaletlerin üzerine çevriliyor. Tabii bu sezonun modasından bahsederken, gladyatör sandaletlere değinmeden geçemeyiz. Daha çok kahve ve tonlarında görmeye alışık olduğumuz model, bu yıl renkli ve çiçek desenli olarak da karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yıl moda olan gladyatör sandaletler, bu yaza damgasını vuracak gibi görünüyor.
6 3


Yazla birlikte kendini gösteren topuklu terlikler bu yıl da geleneği bozmuyor ve yine ayaklara elegan bir şıklık taşıyor. Özellikle bu yıl moda olan, topuklu, transparan terliklerin yarattığı etki oldukça seksi!
6 4