Biçimli kalçaların sırrı vakum terapisi!

Kim Kardashian'ın biçimli poposunun sırrı bulundu! Amerika'da bir güzellik salonunda uygulanan Vakum Terapisi, fenomen kalçalara kavuşmayı vaad ediyor!

Biçimli kalçaların sırrı vakum terapisi!

Amerika, Miami'de bulunan bir güzellik salonunda yapılan popo şekillendirme uygulaması  tüm kadınların hayallerindeki Kardashian poposuna sahip olmasını sağlıyor.

Sculpting Goddess adındaki güzellik salonunda popo bölgesine uygulanan vakum terapisiyle 4 ile 6 seans sonunda biçimli ve kalkık bir popoya kavuşmanın mümkün olduğu iddia ediliyor!

Vakum uygulamasında poponun her iki tarafına da vakum bağlanarak 45 dakika uygulanan bu işlemin sonucu kalkık ve geniş kalçalar.

Insatgram'da uygulamayı deneyen müşterilerinin fotoğraflarını paylaşan güzellik salonu yetkililleri "Sizin de denemek istediğinizi biliyoruz!" mottosuyla yola çıktı.

Sculpting Goddess güzellik salonunun sahibi Tini,  biçimli kalçalar için bir kaç seans uygulamanın yeterli olduğunu belirtti. Seansı 60 dolar olan bu uygulamanın vücutta bulunan yağların yerini değiştirdiği söylendi.

Tini bu vakum uygulamasının  ayrıca selülit oluşumunu  ve yağ depolanmasını önleyen, toksinlerden arındıran özelliğinin de olduğunu belirtti.

Geniş, yuvarlak ve büyük kalça trendinin öncüsü olan Kim Kardashian bebeğinin doğumundan sonra nasıl zayıfladığını göstermek için kalçalarının fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşınca ister istemez Instagram üzerinden bir kalça çılgınlığı başlatmış oldu.

24a393eb00000578-0-image-m-5_1421091252732.20150113110203.jpg

Yorumlar