Bir erkeğin karizması ne zaman çizilir?

Kadınlara sorduk; bir erkekten ne zaman soğursunuz?


Bu konu oldukça hassastır çünkü kadınlar çok beğenip etkilendiği bir erkeği bile tek bir itici detay yüzünden bir daha görmek istemeyebilir.

Ne kadar bakımlı, şık, centilmen de olsa erkeği tek bir kötü ayrıntı bir anda bitirebilir. Bu kötü detaylar her kadına göre değişkenlik gösterir. Birinin tahammül bile edemediği birşey bir başkasının hiç umrunda bile olmaz!

Bakalım neymiş o erkeğin karizmasını çizen detaylar…
14 1

Pek çok kadın erkeğinin göbeğinden şikayetçi… İlk baktığınızda göze çarpan koca bir göbek kadınlara seksi gelmiyor.

Türk erkeklerinin yemek yemeğe ne kadar düşkün olduğunu bilsek de kadınlar partnerlerinin göbeğinden kurtulması için spor yapması gerektiğini söylüyor.
14 2
Sevgilinizin özel alanlarına girmeye başlayınca aslında onun hakkında da ipuçları edinmeye başlarsınız…

Ev ve araba erkek arkadaşınızı ele verirr. Çünkü erkekler kendi alanlarında oldukça rahattır ve kendileri gibi davranır.

Kadınlar mendil ve pet şişe dolu bir arabadan, dağınık bir yataklatan ve birikmiş bulaşıklar bulunan bir evden hiç hoşlanmıyor ve pasaklı sevgililerinden uzaklaşabiliyor.
14 3

Arkadaş ve aile ortamlarında ne yapacağını kestiremeyip insanları neşelendirmeye çalışan erkekler dikkat! Eğer espiri yeteneğiniz yoksa bu huyunuzdan vazgeçmelisiniz…

Kadınlar kendilerin güldüren erkeklerden hoşlandığı gibi, espiri yeteneği olmamasına rağmen komik olmaya çalışan ve bu sayede ortamı iyice geren erkeklerden nefret ediyor!
14 4