Bir ilişkide olması gereken 6 özellik!

"Bir ilişkiden ne bekliyorsunuz?" sorusu kulağa klişe gibi gelebilir fakat gelecekteki mutluluğunuzu etkileyen şey beklentilerinizdir! İşte ilişkinizde olması gereken 6 şey...


ELMAELMA ÖZEL- Kariyer beklentimizi daha okul yıllarındayken planlar, iş başvurularımızı beklentilerimiz doğrultusunda yaparız.

Fakat iş özel hayata gelince bu kadar idealist olamıyoruz.
Kalbimizin sesini dinleyip kendi beklentilerimizi arka plana attığımızda da mutsuzluk ve hayal kırıklığıyla karşılaşıyoruz.

İlişkiden ne beklediğinizi bilmek, birlikte olduğunuz kişiyle aynı frekansta olmanızı ve her iki tarafı da tatmin eden bir ilişkiye sahip olacaksınız!

İşte ilişkinizde olmasını beklemeniz gereken 6 şey!
8 1

Dürüstlük her ilişkinin olmazsa olmazıdır. Sevgiliniz ileride küçük bir kasabaya taşınmayı hayal ettiğini anlatırken, kendi düşüncenizi saklayıp "evet çok güzel bir fikir" demeyin.

Bazen ilişkilerde dürüstlük, iyi niyetten dolayı da zarar görebiliyor. Partnerini mutlu etmek isteyen sevgili, çatışmadan kaçmak için gerçeklerin önüne perde çekebiliyor.

İlişki Uzmanı Dr. Ellen Kenner, gerçekten ne hissettiğinizi ve düşündüğünüzü sevgilinizden saklayarak ancak aranızdaki soğukluğu ve mesafeyi arttırabileceğinizi söylüyor.
8 2

Bir ilişkideki en önemli noktalardan biri de seks hayatıdır. Her seferinde orgazm olmasanız da, sevgilinizin dokunuşları sizi tatmin etmeli.

Seks ve ilişki Uzmanı Jenni Skyler, birçok çift için seks hakkında konuşmanın seks yapmaktan daha zor olduğunu söylüyor. Seks hayatınızdan zevk aldığınız sürece ilişkinizin daha sağlam temeller üzerine oturduğunu unutmayın. Sizi birbirinize bağlayan bu özel bağ, kuvvetli olmalı. Bu konuda partnerinizle konuşmak yapacağınız en sağlıklı şey.
8 3

Kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var! Birçok çift birbiriyle fazla iç içe oluyor ve zamanla kendi karakterlerini kaybediyor.

Kendinizi bir çift olarak düşünmek çok hoş olsa da bir birey olduğunuzu unutmayın. Birbirinizden farklı ilgi alanlarınızın olması ve farklılıklarınız aranızdaki ilgiyi canlı tutan şey.
8 4