Flört eden kadın böyle davranır!

Kadınların inkar edilemez flört taktiklerini gözlemledik . Eğer bir kadın bu şekilde davranıyorsa mutlaka karşısındaki kişiyle flört ediyor demektir!


"Kadınlar nasıl flört eder?" sorusunun net bir cevabı yok çünkü kadınlar, kendilerine has etkileyicilikleriyle ve sevgi gösterileriyle erkekleri çılgına çeviren eşsiz varlıklardır.

Yalnız iş flört konusuna geldiğinde, kadınların bazı davranışlarını sıradan, kibar şakalaşmalar olarak görmemek gerekiyor.

Kadınların yolladığı karmaşık sinyallerin içinden çıkmak biraz zorlayıcı. Yine de bir kadının, flört ettiğini anlamanın yolları yok değil.

İşte kadınların flört halleri!
9 1

Bir kadın konuştuğu biriyle flört ediyorsa mutlaka ona yaklaşır.

Yaklaşmak kadınların en güçlü flört kozlarından. Saçla oynamak, yavaş dokunuşlar ve mimikler yakınlığa eşlik eden diğer flört yöntemleri.

Eğer bir kadın bir erkeğe yaklaşıyorsa onunla flört etmeyi amaçlıyordur.
9 2

Bir kadın, bir erkeğin kişisel alanına girdiğinde onunla flört eder.

Bir erkeğin önünden oldukça yakın bir mesafeden gülümseyerek ve gözlerinin içine bakarak geçen kadın flört etmeyi amaçlar. Bu hareketi yapan kadın erkekten bir cevap bekler.

Kadınların nasıl bir cevap beklediğini onun stilinden ve davranışlarından anlayabilirsiniz.
9 3

Bir erkekle göz teması kuran kadın muhtemelen karşısındakiyle flört ediyordur. Tıpkı kuşların parlak cisimlere odaklanması gibi insanlar da kendilerine ilginç ve çekici gelen birinden başka bir şeye odaklanmaz.

Bir kadının, hoşlandığı kişiyi göz hapsine aldığını görebilirsiniz. Kadınlar her zaman gözüne kestirdiği erkeğin yanına çekinmeden gidip konuşmaz.

Eğer kadınlar bir erkeği göz hapsinde tutuyorsa, erkeğin kendisine bakışlarıyla cevap vermesini ve kendisine doğru bir hamle yapmasını bekliyordur.
9 4