Biseksüel ilişki yaşayan ünlü kadınlar!

Ünlü yıldızlar biseksüel ilişki yaşıyor ve bunu açıklamaktan gurur duyuyor. Peki bu isimlerin kim olduğu konusunda fikriniz var mı?


Birçok yıldız geçmişte kadınlarla ilişki yaşadığını özgürce açıklamaktan çekinmemişti. Son olarak bu açıklamayı Kate Blanchett da yaptı.

İşte Hollywood’un tanınan isimlerinin kadınlarla ilişki deneyimleri.

11 1


Megan Fox

Her zaman seksi kadınlar listelerinin üst sıralarında alan ve şimdilerde iki erkek çocuğu olan Megan Fox da geçmişe dair cesur açıklamalar yapanlardan.

Fox, GQ dergisine verdiği röportajda daha öncelerde striptiz klübünde çalışan bir kadına aşık olduğunu söylemişti. Ünlü yıldız, o açıklamada ‘’ Ona aşıktım ve onu kendime aşık etmeye karar vermiştim ve onunla sevgili olmaya kararlıydım. Kızın adı Nikita’ydı. Sürekli tek başıma çalıştığı striptiz klübüne gidiyordum. Ona hediyeler alıyordum.” dedi.

11 2


Amber Heard

Şimdilerde Johnny Depp ile evli olan Amber, öncelerde kadınlarla yaşadığı ilişkilerle gündemi oldukça meşgul ediyordu.

Geçmişte Taysa van Ree ve model Marie de Vilepin Heard geçmişte kadınlarla ilişki yaşadığını saklamayan ünlülerden.

11 3


Fergie

The Black Eyed Peas üyesi olan ve son yılların popüler kadın şarkıcılarından olan Fergie geçmişte biseksüel ilişki deneyimleri konusunda samimi itiraflarda bulunmuştu.

Seksi şarkıcı yaptığı açıklama “Bence kadınlar çok güzel. Kadınlarla geçmişte çok eğlenceli anlar geçirdim ve bundan hiçbir zaman utanmıyorum” demişti.

11 4