Bronzlaştırıcı felaketlerini düzeltmenin yolları

...



ELMAELMA'nın size verebileceği en önemli yazlık güzellik öğüdü otobronzanlar (self-tanner, bronzlaştırıcı) sayılabilir. Tavsiye ettiğimiz ürünleri hatırlamak için tıklayın.

Diyelim ki tavsiyemize uydunuz ve bir tanesini kullanmaya başladınız. Fakat bronzlaştırıcı kuruduktan sonra bazı sorunlar ortaya çıktı. Örneğin dengeli bir renk elde edemediniz, bazı yerlerde çirkin çizgiler var ya da cildiniz yeterince sağlıklı görünmüyor. Üstelik her yerinize de bronzlaştırıcı bulaştırdınız.

Peki bu durumda ne yapacaksınız?
8 1


Hızlıca uygulanan bir bronzlaştırıcının yol yol olması normaldır. Böyle bir durumda şekerli bir scrub ürün kullanmanız gerekebilir. Body Shop marka limonlu body scrub bu sorunu tamamen ortadan kaldıracaktır. Homojen bir renk elde edecek ve bu rengi sabitlemiş olacaksınız.
8 2


Eğer daha ciddi bir müdahaleye ya da bronzlaştırıcıyı tamamen çıkarmaya ihtiyacınız varsa, duş alırken peeling eldivenlerini kullanabilirsiniz.
8 3


Rengi dengelemek için kullanabileceğiniz ev yapımı bir yöntem de kabartma tuzu ve limonla hazırlayacağınız macun... Sorunlu bölgeye daireler çizerek uygulayın. Koyu renk kalkacaktır. İşleme devam ederseniz, bölgeyi tamamen temizleyebilirsiniz.
8 4