Bruce Jenner cinsiyet değiştiriyor!

Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner cinsiyet değiştiriyor....


Kim Kardashian'ın üvey babası, eski Olimpiyat Şampiyonu Bruce Jenner hakkındaki cinsiyet değiştirme söylentileri doğru çıktı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında konuşan Kim Kardashian, Bruce Jenner'ın her zaman yanında olduklarınıve kendisini desteklediklerini belirtti.

Kardashian ayrıca yaşadıklarıyla ilgili açıklamayı vakti gelince Bruce Jenner'ın yapmasının daha doğru olduğunu söyleyerek konu hakkında daha fazla konuşmadı.
8 1

Diğer yandan Amerikan magazin basınında çıkan haberlerde Kim Kardashian'ın eşi rapçi Kanye West'in Bruce Jenner'ı cinsiyet değiştirme ameliyatıyla ilgili uyardığı yer aldı.

İlk önce uzayan tırnakları paparazzilerin objektifine takılan bruce jenner daha sonra saçlarını uzattı. Yüzündeki estetik müdahalelerin de ortaya çıkmasıyla, Jenner'ın cinsiyet değiştireceğine kesin gözüyle bakılıyordu.
8 2

14 Ocak'ta yayınlanan Intouch dergisi, Bruce Jenner'a karşı saldırgan bir tavır sergilemiş ve bir fotoğrafını photoshopla makyaj yaparak "Bir kadın olarak hayatım" başlığıyla manşete taşıdı.

Dergi Bruce Jenner'ın yıllar önce değişmeye başlayan dış görünüşünü eski resimlerinden tespit etmiş ve dosya konusu yapmıştı.

InTouch dergisinin bu hareketi diğer magazinciler tarafından hiç hoş karşılanmasa da Bruce Jenner'ın cinsiyet değiştirme macerası şu sıralar Hollywood'a en çok konuşulan şeylerden biri.
8 3

65 yaşındaki Bruce Jenner'ın manikürlü tırnakları, ince bacakları, uzun saçları ve dolgun dudakları dikkat çekiyor.

En son Adem Elmasını da ameliyatla törpületen Jenner'ın cinsiyet değiştirme ameliyatı kesinleşti.
8 4