Bu 5 kıyafeti her yerde giyebilirsiniz!

.....



Hem gece hem gündüz giyebileceğiniz bu kıyafetler sayesinde uzun süren ofis saatlerinden sonra sadece küçük değişiklerle gece davetlerine katılabileceksiniz. Tek yapmanız gereken bu 5 anahtar parçadan birine mutlaka sahip olmak…
7 1

Bej blazer ceketler kurtarıcınız olacak!


Bu sert hatlı ceket modelinin bir kıyafeti baştan aşağı değiştirme özelliği var: tişört ve jean pantolon ikilisini anında şıklaştırabilirken beline takılan bir kemer sayesinde size seksi bir gece kıyafeti alternatifi sunar. Son zamanların en gözde nötr tonu olan deve tüyü rengi, siyah ve beyaz ile hoş bir uyum yakalarken çok parlak renklerle de göz alıcı bir kontrast oluşturur.
7 2

Hemen kırmızı kolsuz bir elbise edinin!


Bazı siluetler çok moda ya da çok demode olur ama kolsuz, sıfır yaka, düz kesim bir elbise her zaman bir klasik olarak kalır. Bantlı sandaletler ve oldukça doğal bir makyaj ile güzel ama bir o kadar da rahat görünün. Ya da daha resmi bir ortam için koyu renk bir cekete yönelin.
7 3

Her yerde klasik kalem etek


Bu dar görüntü sizi saat 9'dan 5'e ve daha sonrasına taşıma kapasitesine sahip. Fazla geleneksel durmasını istemiyorsanız ceket giymeyin ve gömleğinizin kollarını kıvırın. Kırmızı ruj ve blok topuklu bir çift ayakkabı da bu konuda yardımcı olacaktır. Gece için de dekoltesi olan bir üst giyebilirsiniz.
7 4