Bu hafta vizyonda hangi filmler var?

Evim Sensin


Yönetmen: Özcan Deniz
Oyuncular: Fahriye Evcen, Özcan Deniz, Sait Genay


Leyla başından geçen bir ayrılık sonrası baba evine dönmüştür. Kalbi kırıktır ve çocukluğundan beri sorunlu bir ilişkileri olan babası Selim ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışmaktadırlar.
5 1

Skyfall


Yönetmen: Sam Mendes
Oyuncular: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem

MI6 ciddi bir saldırıya uğrar ve kurumun değerleri temelden sarsılır. M’e karşı sadakat testinden geçen ajan James Bond kişisel bedelleri ağır olsa da, tehdidi bulup her ne pahasına olursa olsun yok etmelidir. Zira MI6’yı ciddi riske sürükleyen isim Silva adında gözü kara, gizemli bir adamdır.
5 2

Babamın Sesi


Yönetmen: Zeynel Doğan, Orhan Eskiköy
Oyuncular: Basê Dogan, Zeynel Doğan, Gülizar Dogan

Basê, Elbistan'da tek başına yaşayan ve büyük oğlu Hasan'ın evine dönmesini dört gözle bekleyen bir kadındır. Hasan'ın yolunu gözlediği günlerde, Diyarbakır'daki oğlu Mehmet de eşinin hamile olduğunu öğrenir. Mehmet eşyalarını toparlarken babasına gönderilmek üzere annesinin ve kendi çocukluk sesinin kaydedildiği bir kaset bulur. Mehmet kasetlerin gerisini araştırmak annesini Diyarbakır'a getirmek için Elbistan yollarına düşer. Mehmet evde bir yandan annesinin ufak tefek işlerini yaparken bir yandan da babasından kalan kasetleri arar. Halen Hasan'ı kafasına takmış olan annesi hakkında bu süreçte bilmediği sırlar da öğrenecektir.
5 3

Hayalimdeki Aşk


Yönetmen: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Oyuncular: Paul Dano, Zoe Kazan, Chris Messina

Calvin genç yaşında büyük başarı elde etmiş ama hızlı yükselen kariyerinde şimdi duraklama evresine giren bir yazardır; sanki ilhamı tutulmuştur. Bu durumla başa çıkmak içinse ilginç bir yol dener. Kendini yeni bir romansın içine sokmaya karar verir ve kendisini seveceğini düşündüğü bir dişi karakter yaratır, ve adını Ruby koyar. Fakat bir hafta sonra Ruby kanlı canlı salondaki kanepede oturuyordur! Calvin kelimelerinin nefes alan bir canlıya dönüştüğünü görünce ne yapacağını şaşırır.
5 4