Vizyona yeni giren filmler ve fragmanları

....

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları


Yönetmen: Eric Darnell, Tom McGrath, Conrad Vernon
Oyuncular: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett, Sacha Baron Cohen

Geri dönüyorlar! Aslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melma ve su aygırı Gloria gene ortalığı birbirine katacaklar. Polise yakalanmadan evleri New York'a geri dönebilmek için çareyi gezici bir sirkin gösteri ekibine katılmakta bulurlar. Alex'in amacı mümkün mertebe fark edilmeden eve dönmekken, bu ekiple işi oldukça zordur. Avrupa turnesi şüphesiz ki oldukça renkli geçecektir!


Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları'nın fragmanı için tıklayın!


9 1

Lİseli Polisler


Yönetmen: Phil Lord, Chris Miller
Oyuncular: Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Rob Riggle, DeRay Davis


Polis okulundan yeni mezun olan iki kafadar, Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak gönderilirler. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol, uyuşturucu vb. suçları izlemek, rapor etmek ve engellemekken her ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir.


Liseli Polisler'in fragmanı için tıklayın!


9 2

Mahşer Günü


Yönetmen: Xavier Gens
Oyuncular: Lauren German, Milo Ventimiglia, Michael Biehn, Michael Eklund, Rosanna Arquette

New York nükleer bir saldırıyla yerle bir olmak üzeredir. Hengameden bir şekilde kaçmayı başaran 9 kişi, yaşadıkları gökdelen apartmanın bodrum katına sığınırlar. Fakat bu sığınakta yiyecek ve içecek sınırlı, hayatta kalma şansı kısa bir süreyle sınırlıdır.
Zaman geçtikçe ve yardım umutları tükendikçe her biri medeni insan kimliğini bir yana bırakacaktır. Erkekler daha da sertleşip, vahşileştikçe, kadınların da psikoloji alt-üst olacak, hiç kimsede ne kendisini ne başkasını idare edecek hal kalmayacaktır.


Mahşer Günü'nün fragmanı için tıklayın!


9 3

Hayatımın Seçimi


Yönetmen: Matthew Chapman
Oyuncular: Charlie Hunnam, Liv Tyler, Patrick Wilson, Terrence Howard, Monica Acosta

Seçimler hayatımızı derinden etkileyerek değiştirebilir mi? Geçmişinde saklamaya çalıştığı olaylar
Karanlık bir geçmişe sahip olan Shana, tesadüfen aynı iş yerinde çalışma arkadaşı olan komşusu olan Gavin ile yakınlaşır ve aralarında yoğun bir aşk doğar. Fakat Shana evlidir ve aşırı öfkeli kocası Joe bu ilişkiyi öğrenince üçü de hiç tahmin etmedikleri bir kaosa sürüklenecektir. Tutkulu bir aşk üçgeninde birbirine karşıt iki adam sonu muhtemele ölümle bitecek bir hesaplaşmaya giriyor.


Hayatımın Seçimi'nin fragmanı için tıklayın!


9 4