Bu hafta vizyonda neler var?

....

Pamuk Prenses ve Avcı


Yönetmen: Rupert Sanders
Oyuncular: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Sam Claflin, Ian McShane

Kötü kalpli kraliçe (Charlize Theron) sonsuz güç için yeryüzünde kendisinden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prensesi (Kristen Stewart) ortadan kaldırmak için yetenekli avcıyı (Chris Hemsworth) zorla görevlendirir. Fakat Pamuk Prensesin insanlığı karanlıktan kurtaracak güce ve seçilmişliğe haiz olduğunun farkında değildir. Kendisini öldürmeyen Avcı'dan savaş sanatı eğitimi alan prenses şimdi halkını karanlıktan kurtarmak için mücadele eder.


Pamuk Prenses ve Avcı'nın fragmanı için tıklayın!


5 1

Prometheus


Yönetmen: Ridley Scott
Oyuncular: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce

ekrar bilim-kurgu türüne dönüş yapan kült yönetmen Ridley Scott'ın önderliğinde Alien'ın köklerine yapılan bu yolculuk, hayatın başlangıcına dair araştırma yürüten bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceralara odaklanıyor. Ekibin insanoğlunun geleceğini korumak adına girdiği bu savaş, her şeyin sonu olabilir!


Promethus'un fragmanı için tıklayın!


5 2

Aramızda Bebek Var


Yönetmen: Rémi Bezançon
Oyuncular: Louise Bourgoin, Pio Marmai, Josiane Balasko, Thierry Frémont, Gabrielle Lazure

Barbara ve Nicolas beraber çok mutlu olan ve çocuk yapmaya kadar veren bir çifttir. Anne olmak daha çok Barbara'nın fikri olsa da baba olmanın heyecanı Nicolas'ı da sarar. Barbara hamileliği süresince bedenen ve ruhen bir çok değişim yaşayacak, bebek sahibi olamanın çift üzerindeki etkisi doğumdan sonra daha çok hissedilecektir.


Aramızda Bebek Var'ın fragmanı için tıklayın!


5 3

Arıza Aşk


Yönetmen: Evan Glodell
Oyuncular: Evan Glodell, Jessie Wiseman, Tyler Dawson,Zack Kraus

Woodraw ve Aiden, günlerinin büyük bölümünü ateşli silahlarla ‘oynayarak’ geçiren iki sıkı dosttur. İkisi de yakın zamanda kıyametin kopacağına inanarak hayali çeteleri ‘Mother Medusa'nın da önündeki engellerin kalkacağına inanırlar. Fakat Woodraw bir anda karizmatik sarışın Milly'ye aşık olunca bu sıra dışı maceranın da yönü değişecektir.


Arıza Aşk'ın fragmanı için tıklayın!


5 4