Boyu uzun gösteren pantolonun özellikleri

.....



Bu sezon da skinny ve tayt pantolonlar moda olsa da, hayalinizde uzun bacaklar varsa seçmeniz gereken başka bir pantolon türü var. Sizi daha uzun ve ince gösteren bir jean pantolonun özellikleri neler olmalı?
7 1

Koyu tonlar ilk tercihiniz olsun


Koyu renklerin sizi her zaman olduğunuzdan daha zayıf gösterdiğini unutmayın. kot pantalonlar içinde bu geçerli. Siz de zayıf görünmek istiyorsanız kotunuzu laciverte yakın ve dümdüz; taşlanmamış modelleri tercih edin.



7 2

Paçalarının bol olmasına dikkat edin


Seçtiğiniz kıyafetle zayıf görünmek kadar uzun görünmek de önemlidir. Bu yüzden kotunuzu uzun ve bol paça tercih edin. Böylece kotunuzun altına giydiğiniz yüksek topuklarınızı saklayacak; daha uzun ve zayıf bir görünüme sahip olacaksınız.


Paçaları bol pantolonlar yaptığınız kombinlerde ayakkabılarınızı gizleyerek size yardımcı olur. Ancak bol paça tercih ederken çok da aşırıya kaçmamaya özen gösterin.
7 3

Pantolonunuz üzerinize yapışmasın


Üzerinize uygun kot seçerken bilmeniz gereken önemli bir nokta daha var. Bol paça tercih ettiğiniz pantolonun üst kısımları da bacaklarınıza yapışmamalı. Paça boyuna oranla dar olan pantolonunuz ile vücudunuz arasında çok az bir boşluk bırakın.
7 4