Bu Tarz Benim Final Gecesi'nde Nur Bozar sürprizi!

Bu Tarz benim yarışmasında büyük finale gelindi. 20 Aralık gecesi birincinin belli olacağı yarışmada Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Aycan-Nurcan Şencan kardeşler podyuma çıkacak!

Bu Tarz Benim Final Gecesi'nde Nur Bozar sürprizi!

Bu Tarz Benim yarışmasında yarışmanın galibi olup büyük ödülü kimin kazanacağı marekla bekleniyor.  Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Nurcan-Şencan kardeşler  son kez podyumda karşı karşıya gelecek.

bu-tarz-benim-hande-yener.jpg

20 Aralık Bu Tarz Benim Yarışması'nın konuğu ise popun kraliçesi Hande Yener! Yarışma boyunca birçok kez stiliyle yarışmacılara ilham kaynağı olan ve kostüm gecelerinde taklit edilen Hande Yener'in yarışmacılara yapacağı yorumlar merak konusu.

bu-tarz-benim-nur-bozar.jpg

Bu Tarz Benim  Final Gecesi'ndeki sürprizler Hande Yener'le sınırlı değil. Yarışmanın olay yaratan ismi Nur Bozar, eleme gecesi için arkadaşlarının arasına döndü.  Program içerisinde yaşanan kavgalara daha fazla dayanamadığını söyleyerek  "En az puanı alıp elenmek istiyorum" diyen Nur Bozar, 15 Kasım'da yarışmadan elenmişti.

nur-bozar-bu-tarz-benim.jpg

İvana Sert her hafta olduğu gibi Final Gecesi için de özel bir dans gösterisi hazırladı. Bu kez Ivana Sert,  ateşli bir savaş dansında "Beyaz Gül" adlı bir sultanı canlandırıyor.

ivana-sert.jpg

Yarışmanın final gecesinde yarışmacılar 3 farklı kıyafetle podyuma ve jürinin karşısına çıkacak. 20 Aralık final gecsinde kazanan isim izleyicilerden gelen sms oylarıyla belirlenecek.
 

Yorumlar