Bulaşıkta iki kat daha kolay temizlik!

Türkiye’nin 1 numaralı bulaşık sünger markası, zor bulaşıkları Scotch-Brite™ yeşil klasik bulaşık süngerine göre iki kat daha kolay temizleyen*, bugüne kadarki en güçlü bulaşık süngeri olan yeni Scotch-Brite™ Extreme Bulaşık Süngerini geliştirdi.

Bulaşıkta iki kat daha kolay temizlik!

Komple ev temizliği için yeni ve pratik çözümler geliştiren, 3M’in temizlik ürünleri pazarındaki yenilikçi ve lider markası Scotch-Brite™ yepyeni fiber teknolojisi ile bu güne kadarki en iyi süngerini geliştirdi!

Scotch-Brite™ Extreme Bulaşık Süngeri

Zor bulaşıkları Scotch-Brite™ yeşil klasik bulaşık süngerine göre iki kat daha kolay temizleyen* yeni Scotch-Brite™ Extreme Bulaşık Süngeri özel fiber dokusu ile kurumuş ve yağlı bulaşıkları suda bekletmeden temizleme olanağı sunuyor.

Türkiye’nin 1 numaralı bulaşık sünger markası Scotch-Brite™ tarafından geliştirilen Scotch-Brite™ Extreme Bulaşık Süngeri sayesinde artık yağlı ve kurumuş zor bulaşıkları, suda bekletip kirleri yumuşatmaya çalışmaya gerek kalmadı. Bu zor bulaşıkları yıkamak için daha fazla güç ve zaman harcamak da sona eriyor. Yeni Scotch-Brite™ Extreme Bulaşık Süngeri ile bulaşığa ayıracağınız zamanı kısaltarak bu süreyi kendinize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

*Sonuçlar 3M labratuvarlarında gerçekleştirilen ürün verimliliği testlerine dayandırılmaktadır.

tirnak-koruyucu-bulasik-sungeri.jpg

Yorumlar