Burçlara göre aşk tahminleri!

Gökyüzündeki hareketlerin bu yıl aşk hayatınızı nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız, Zodyaklı’nın burçlara özel aşk yorumlarını kaçırmayın.


Bu yıl Koç’lar aradıkları aşkı bulabilecek mi? İkizler’in karmaşık aşk hayatı nasıl bir seyir izleyecek? Gökyüzündeki hareketlerin bu yıl aşk hayatınızı nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız, Zodyaklı’nın burçlara göre aşk tahminlerini kaçırmayın.

Aynı zamanda Türkiye’nin en ünlü Twitter fenomenlerinden Pucca’nın kardeşi olan ve astroloji yazıları ile 2015 yılının aşk haritasını çıkaran ünlü blogger Zodyaklı, Nisan ayı boyunca her hafta Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem’de burçların aşk hayatına ışık tutacak. İşte Zodyaklı’nın bu haftaki aşk hayatınıza yön verecek tavsiyeleri:
14 1

Koç ve Yükselen Koç

Bu haftanın başında özellikle aşk hayatınızda tontiş bir ışık belirebilir. Özellikle egonuzu geri planda bırakabilirseniz, partnerinizin size ulaşmasını ya da sizinle ilgilenen kişilerin cesaret toplamasını sağlayabilirsiniz. Belki de aşk kapıda ama siz öyle tepeden bakıyorsunuzdur ki, kapıda ağaç olan aşkınız “Yeee bu bize bakmaz!” modunu açmış, kapıya sırtını çoktan vermiştir. Fakat tavsiyelerime kulak verirseniz harikulade aşklar sizin olabilir.
14 2

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa’lar, aşk hayatınızda gelişmeler kapıya dayandı dayanacak. Aslında arkadaşım dediğiniz kişiye karşı duygularınızı kendinize bile itiraf etmekte güçlük çekiyor olabilirsiniz. Belirsiz davranışlardan uzak durmaya çalışın. Eğer duygularınızdan emin değilseniz bile karşınızdaki insanı tanımaktan kaçmanız anlamsız. Unutmayın siz tanıdıkça duygularınız netleşir. Karşınızdaki insana bulanık bir suya bakıyor hissini vermekten kaçınmalısınız.
14 3

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, aşık olmak için mükemmel zamanlama geldi çattı. Tüm koşullar sağlam, siz isteklisiniz, bahar da kapıda. Peki sizi durduran şey nedir? Sizi durduran şey yine sizsiniz. Mücadele etmekten kaçtığınızı kabul etmelisiniz, halbuki ilişkiler mücadele ister. Aşk kapınızın eşiğinde dikildi sizi bekliyor, ama sizden istediği birkaç şey var... Öncelikle eski defterleri kapatmanız gerekiyor.
14 4