Burçlara göre yaz tatili ve yaz aşkı tavsiyeleri

Yaz tatilini daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek için hangi burcun neye dikkat etmesi gerekiyor? Bu yaz burçların aşk hayatı ne durumda? Zodyaklı'dan öğrenin!


Koç ve Yükselen Koç

Koçlar gibi netlik arayan insanlar için kalabalık ve gece hayatının bol olduğu bölgeler, dinlendirmekten çok yorucu olabilir. Tatil rotasını daha sakin ve butik noktalara doğru çevirmek Koçlara iyi gelecektir. Yaz aşkı arayışında olan Koçlar için ise geçici heveslere kapılmamak faydalı olacaktır. Zira sadakatin en önemli olduğu burçlardan biri için yaz aşkı yeterince sadık gelmeyebilir.

Haftanın Tavsiyesi; Bu hafta kazalara açık bir hafta geçirebilirsiniz, kafanızı sağlama almanızda fayda var, oraya buraya çarpıp yara almanızı istemeyiz. Trafikte hız yapmamaya da ayrıca önem gösterin!
13 1

Boğa ve Yükselen Boğa

Yaz planını ülke sınırları içinde tutmamak Boğalara iyi gelecektir. Sert ve yorucu geçen kışın ardından “etraf ne der?” düşüncesini kafasından tamamen atmak isteyenler, bir daha karşılaşma ihtimalinin çok düşük olduğu insan toplulukları içinde, çılgınlar gibi eğlenebilir.  Her limanda bıraktıkları bir sevgili ile yaz aşklarının ideal burcu Boğaları ise bu yaz uzun soluklu bir ilişki bekliyor.

Haftanın Tavsiyesi; Çevrenizdeki insanları gözünüzde devleştirmekten ve hak ettikleri değerin üstünde davranışlar sergilemekten vazgeçin. Bunu en azından bu haftalık yapın! O zaman dostunuzu düşmanınızı gerçekten ayırt edebildiğinizi göreceksiniz!
13 2

İkizler ve Yükselen İkizler

Bütün kış boyunca yaz tatili hayali kurarken, çılgınca eğlence planları yapan İkizler, henüz yaz başlamadan kapısını çalan aşkla birlikte, planlarına bir kişiyi daha dahil ediyor. Tek kişilik biletini yırtıp, yanında bir kişilik daha yer ayıran İkizleri eğlenceli bir yaz tatili bekliyor.

Haftanın Tavsiyesi; Bu hafta kendinizi fazla sosyal ya da kafanızı fazla meşgul etmiş olabilirsiniz. Bu kargaşa içerisinde işlerinizi ihmal ettiyseniz aman dikkat! Aradaki dengeyi korumaya özen göstermenizde fayda vardır.
13 3

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Yengeçlerin bu yaz kendine zaman ayırması, içsel yolculuğa çıkması oldukça önemli. Tibetteki Budist rahipler gibi yapacakları içsel yolculuk ile kendilerinde yaratacakları metamorfoza kendileri bile aşık olacak. Yaz sonunda karşılarına çıkacak ve hayatlarının sonuna kadar yanlarında kalmasını isteyecekleri bir aşk ise evrenin Yengeçlere güzel bir hediyesi. 

Haftanın Tavsiyesi; Mesleğinizle ilgili kafa karışıklığınız ufak çapta paniğe yol açmış olabilir. Lütfen sakince ne yaptığınıza değil, ne yapmak istediğinize yoğunlaşın, cevap şu anda değil, gelecekte gizli!
13 4