Burcu Esmersoy makyajı nasıl yapılır?

Makyaj artisti Burçin Göksu'yla başarılı sunucusu Burcu Esmersoy'un makyaj inceliklerini konuştuk.


ELMAELMA Özel-Ünlü makyaj artisti Burçin Göksu'la bu hafta yaptığımız söyleşide tüm kadınların merak ettiği Burcu Esmersoy güzellik sırlarına değindik.

Başarılı sunucusu Burcu Esmersoy'un makyaj inceliklerini anlattı Göksu.

Burcu Esmersoy göz ve dudak makyajı inceliklerini konuştuk. Uzun yıllardır kendisiyle çalışan aynı zamanda yakın dostu olan Göksu, Esmersoy'u yere göğe sığdıramadı.

Güzeller güzeli Burcu Esmersoy'un makyaj incelikleri!
7 1

Çok ince bir consealerla göz kapağını tamamen kapatıp ardından transparan pudra ile göz kısmını matlaştırıyorum. Burcu'ya koyu göz makyajı dışında soft göz makyajlarında far rengi olarak genelde sedefli toprak tonlar oluyor.

Hafif gölge gibi uygulanan, bronz kahve tonuna, göz kapağının iç kısımlarına doğru kahvenin açık tonlarını uygulayarak, gözdeki gölge kısmının belirgin olması sağlanıyor.

Burcu'nun çok sevdiği göz pınarlarına doğru inen beyaz sedefli aydınlık far rengi. Mavi gözlü kadınlar bu uygulamayı rahatlıkla yapabilir. Bu işlem renkli gözleri daha bir belirgin ediyor.
7 2

Göz içine siyah eyeliner kullanmıyorum. Krem rengi ya da beyaz göz kalemiyle göz içine sürdüğümde göz büyüyor artık bu puf noktayı herkes biliyor.

Burcu Esmersoy takma kirpik kullanmıyor. İki kat maskara uygulamasıyla hacimli ve göz alıcı kirpiklere kavuşuyor.
7 3

Burcu Esmersoy'a neredeyse hiç fondöten kullanmıyorm. Çünkü zaten gerek yok! Leke gibi sorunları olmadığından kapatıcı ürünler kullanmaya gerek yok. Burcu cildini daima temiz tutar.

Mac Face and Body fondöten kullanıyorum Burcu'ya. Yüz gölgelemesi dediğimiz highlight uygulamasını en ince detayına kadar yaparız.

Elmacık kemikleri koyu, şakak kısımları koyu, burun kenarları koyu bir gölgeleme uygularım. Bu uyguladığım işlemlerin ardından transparan pudra ile hem bazı sabitleştirir hemde yaptığım yüz gölgelendirmeyi softlaştırırım.
7 4