Özel davetler için 5 saç modeli!


Özel günlerde ne giyeceğimizi günler öncesinden düşünmeye başlarız. Fakat en önemli detayı hep en sona bırakırız. Aslında takılarımızı, makyajımızı ve tabii ki elbisemizi gösteren en önemli detay saç modelimiz.

Bu noktanın altını bir kez daha çizmek istedik ve Hollywood yıldızlarının, davetlerde kullandıkları en güzel saç modellerinden ilk 5'i seçtik.

Bakalım hangi saç modeli sizin kombininize en yakın..
7 1

Kate Hudson’ı açık sarı saçlarıyla görmeye alışığız hepimiz. Bizim gördüğümüzü siz de görürüyor musunuz? Evet, Hudson’ın topuzu gülden.

Canlı ve parıldayan bir model, aynı zamanda çok anlamlı. Onlarca firkete ile saçları tutturarak değil de, parmaklarımızı bir tarak gibi kullanarak Hudson’ın naturel dokusuna sahip olabiliriz.

Bu gül şeklindeki karışık topuz, özel bir gece için kesinlikle denemeniz gerekenlerden.
7 2

Zoe Saldana’nın uzun saçları oldukça canlı görünüyor. Kimilerine göre Saldana’nın saçları özensiz olabilir. Kimilerine göre de bu saç doğal ve şıktır.

Elbisesinde derin bir sırt dekoltesi tercih eden Saldana’nın dağınık toplayıp arkaya attığı saçları bizce de oldukça doğal görünüyor.

Retro havaya sahip saçların tepesine verilen hacim de toplanan saç tutamları ile harika bütünlük içinde. Ön perçemlerinizi serbest bırakması feminen bir imaj çizmiş.

Saç spreyi ile tepeyi ekstra bir hacim verebilirsiniz.
7 3

Heidi Klum yandan ayırdığı saçlarından pek bir memnun görünüyor. Bizce de, bu saç boyu ve modeli Klum’a çok yakışmış.

Orta boy saçlarını saç maşası kullanarak belirgin dalgalarla süslemiş. Bu saç modelini kullanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken kilit bir nokta var.

Saçınızı öne aldığınız taraftaki kısımlara sık maşa uygulayıp, diğer tarafı daha düz olacak şekilde ayarlamanız önemli.
7 4