Seks sonrası sakın bunları sormayın!



Zaten meraklı olan doğamız 'ince' mevzulardan sonra daha meraklı oluyor. Örneğin seksten sonra... Siz de bu soruları soranlardan mısınız?
6 1

Başka kadınlardan hoşlanıyor musun?


Bazı kadınlar bunu sürekli sorar. Başka kadınlara bakmayan ve etkilenmeyen erkek ya çok yaşlıdır, yorgundur ya da yalan söylüyordur. Eğer bir erkek bunu gizli yapıyor, diğer kimselere bunu göstermiyor ya da bunu yaparken kendinizi güvensiz ve diğer kadınlarla yarış halinde hissetmenize neden olmuyorsa bunun yanlış bir tarafı yok. Başkalarına bakması ve diğerlerine cevap vermesi sizi arzulanılır bulmadığı ya da sizi başkalarıyla karşılaştırdığı anlamına gelmez. Çoğu erkek kadınlara bakarak cinselliklerini ve fantezilerini güçlendirir. Bunun hakkında konuşmasını isterseniz sadece kendinizi sinirlendirmekle kalmazsınız aynı zamanda onu utandırırsınız da. Doğal olarak yapacaklarını sansürsüz yapamaz hisseder. Size olan aşkının tadını çıkarın ve onu yalnız bırakın.
6 2

Eski ilişkilerinde ne oldu?


Kadınlar erkeklerinin geçmişinde olup biteni öğrenmeye takıntılıdır. Eski kız arkadaş ya da eşlerle boy ölçüşebilip ölçüşemeyeceklerini öğrenmek isterler, şimdi eskisi kadar mutlu olup olmadığını ve bir kalp acısının gerçekten dinip dinmediğini. Bu konulardan hiç birini açmaya gerek yoktur.
6 3

Ne düşünüyorsun?


Bazı kadınlar erkeklerinin yatakta sadece kendilerini düşündülerinden emin olmak isterler ama bu bir erkek için çok karışık bir sorudur. Sizi sevse ve sizinle çok mutlu olsa bile seks sırasnda başkalarıyla ilgili fanteziler kurmak bir erkek için çok normaldir. Bu orda sizinle beraber olmadığı anlamına da gelmez. Bu sadece onun kendini farklı şekillerde tatmin etme şeklidir.
6 4