Candice Swanepoel'den güzellik tavsiyeleri!

Güzelliğiyle büyüleyen Candice Swanepoel yaz güzelliğinin sırlarını paylaşıyor! İşte Swanepoel'den yaza özel güzellik sırları...


Maxim dergisinin en güzel 100 kadın listesinin başındaki isim Candice Swanepoel!
Victoria's Secret Meleği olan model Candice Swanepoel, her an bikini giymeye hazır olmalı.

Güneş kendini gösterir göstermez pedikür randevüsü almak, bronzlaştırıcı kremler sürmek ve kışın daha fazla egzersiz yapmadığı için pişman olmakt Candice'in problemi değil çünkü o yaza her an hazır!

İşi gereği sürekli kamer karşısında, plajda ya da podyumda vücudunu sergileyen Swanepoel'in nasıl bu kadar kusursuz olduğunu merak ediyor musunuz?

İşte kusursuz bir vücuda sahip olan Candice Swanepoel'in yaza özel güzellik sırları!
10 1

Candice Swanepoel, güneşten korunmanın kendisi için oldukça önemli olduğunu söylüyor.

Swanepoel, "Benim için güneş koruması çok önemli. Yüzüm çok yanıyor ve gerçekten hoş görünmüyor! Cilt doktorum bana gerçekten çok güçlü bir koruyucu önerdi. Güneş koruyucu kremimi hava güneşli olsa da olmasa da mutlaka her gün sürüyorum." diyor.
10 2

Güzel model en sevdiği ürünlerden oluşan bir makyaj çantasını hazır tuttuğunu söylüyor. Böylece her zaman ihtiyaç duyduğunuz yüz yıkama jeli, tonik , nemlendirici, güneş koruyucu krem ve vücut yağınız sürekli sizinle olacak.

Bu ürünleri kozmetik marketlerde satılan taşıma boyu krem kaplarına koyarak cantanızda sürekli taşıyabilirsiniz.
10 3

İşi dolayısıyla deniz kenarında bolca vakit geçiren Swanepoel, birçok farklı vücut yağı ve saç kremi kullandığını söylüyor.

Swanepoel, "Brazilya'da insanların plaja saç fırçası ve bakım ürünlerini götürmesi son derece normal.Hatta saçlarını bile boyayanlar var… Ben de orada olduğum zamanlarda plaja giderken nemlendirici kremlerimi ve bakım ürünlerini yanıma alıp plajda kullanıyorum." diyor.
10 4