Candice Swanepoel'in ev yapımı güzellik sırları!

Victoria's Secret'ın en seksi meleği Candice Swanepoel şanslı genlere sahip olmasının yanı sıra kendine bakmayı da ihmal etmiyor! İşte güzel modelin ev yapımı güzellik uygulamaları....

Candice Swanepoel'in ev yapımı güzellik sırları!

Candice Swanepoel'in ışıltılı saçlarının ve kusursuz cildinin  sırrını merak ediyor musunuz?

Geçtiğimiz günlerde Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Candice Swanepoel sürekli olarak kullandığı doğal güzellik malzemelerini hayranlarıyla paylaştı.

Limon suyu, hindistan cevizi yağı ve buzlu su Candice Swanepoel'in bağımlısı olduğu ev yapımı güzellik malzemeleri.

Hindistan cevizi yağını saçına ve vücuduna uyguladığını söyleyen model, bu yağı saçtan çıkarmanın biraz zor olduğunu itiraf etse de saçlarının yumuşacık olduğunu söylüyor.

Cilt temizliğinde ise limon suyu kullandığını belirten Swanepoel, limon suyunun kullandığı en etkili tonik olduğunu söylüyor. Limon suyu içerdiği C vitamini ve antioksidanlarla cildinizi aydınlatan doğal bir tonik. Doğal bir cilt sıkılaştırıcı görevi gören limon suyu cildinizin ph dengesini düzenler ve gözeneklerinizi küçültür. Limon suyunu tonik olarak kullanmak istiyorsanız mutlaka taze limon kullanmaya özen gösterin ve eğer hassas bir cilde sahipseniz limon suyuna biraz içme suyu karıştırarak seyrelterek cildinize uygulamanızda fayda var.

Candice Swanepoel, sabah yataktan kalktığında gözlerindeki şişlikleri buz gibi soğuk suyla giderdiğini söylüyor.

Bir parça buzu gözlerinizin etrafında gezdirebilir ya da sabah uyandığınızda yüzünüzü soğuk suyla yıkayabilirsiniz.

Swanepoel, kusursuz cildini soğuk suyla yaptığı sabah temizliğine borçlu olduğunu söylüyor.

Yorumlar