Açalya Samyeli Danoğlu

...


ELMAELMA'da haftanın ünlüsü 2012 Miss Turkey yarışması birincisi Açalya Samyeli Danoğlu oldu. Yarışma başından beri sergilediği mütevazi tavırlar ve sonrasında yaptığı işlerle zarif çizgisini her zaman koruyan Danoğlu, duru fiziğiyle bizi büyüledi diyebiliriz.

Her zamanki sadeliğiyle karşımıza çıkan Danoğlu'nun seçimi düz parçalardan yana. Beyaz gömleği ve sezonun trend parçalarından olan siyah örgü boyunluğunun onu ne kadar mutlu ettiği gülümsemesinden belli.

Geçtiğimiz günlerde ekranların sevilen komedi dizisi İşler Güçler'e de konuk olan Danoğlu'nun dizide giydiği zebra desenli gri bluzuna da bayılmıştık. Danoğlu herşeyi dozunda bırakmayı bilen ünlülerden.
4 1

Büyük çantalar kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından. Danoğlu da, büyük bir çanta tercih etmiş. Hem de kombinine uygun bir renk kullanmış. Michael Kors'un Saffiano derisinden yapılan gold detaylarıyla süslü klasik çantasını koluna takan Danoğlu kombininde tek aksesuarı olan çantaya ağırlık vermiş diyebiliriz.
4 2

Şarap kırmızısı her parçaya ayrı bir hava katar. Sezonun trend ve havalı parçası olan skinny pantolonlar şarap kırmızısında mükemmel bir uyumla birleşmiş. Bu parça topuklu ayakkabı ve çizmelerle de güzel birlikteliklerin ortaya çıkarılacağı türden.

Şarap rengini kullanırken dikkat etmeniz gereken detayları görmek için tıklayın!


4 3
4 4