Çekiciliğinizi etkileyen 7 faktör!

Flörtünüzü ya da hoşlandığınız birini etkilemeye çalışırken bu ilginç etkenler size yardımcı oluyor!


Birinden hoşlandığımızda, o kişiden neden etkilendiğimizi düşünürüz. Mimiklerinde, kıyafetlerinde ,kokusunda ve tavırlarında bizi ona çeken gizli bir şeyler buluruz…

Bu gizli ama etkileyici şeye cazibe deniyor. Hem kadınlar , hem de erkekler daha çekici ve cazibeli olmanın sırlarını arıyor.

Sizler için karşımızdaki kişiyi etkilemeyi kolaylaştıracak flört yöntemlerini araştırdık. İşte cazibenizi etkileyen şaşırtıcı etkenler….
8 1

Lavanta ve balkabağı kokularının karışımı erkekleri tahrik ediyor. Bu etkiyi yaratabilmek için balkabaklı bir kek pişirip kendinizi de lavanta kokusuna bulamanıza gerek yok.

Yalnızca iki kokulu mum yakarak ya da boynunuza bu kokuları sıkarak da bu baştan çıkarıcı etkiyi yaratabilirsiniz.

Kadınları baştan çıkaran kokular arasında ise salatalık ve meyan kökkü kokuları bulunuyor. Kız arkadaşınızı etkilemek için özellikle boynunuza ve göğsünüze bu kokuları sürebilirsiniz.
8 2

Erkekler kadınların belirli renklerle daha çekici olduğunu düşünüyor. Kırmızı kıyafetli bir kadın erkelerden daha çok ilgi görüyor.

Ayrıca erkekler kırmızı kıyafetli kadınlara buluşmalarda daha cömert davranıp, onlar için daha çok para harcıyor.

Bunun nedeni erkeklerin kültürel sembollerden etkilenmesi. Kırmızı renk romantizmle ve ilkel içgüdüler vasıtasıyla seksle bağdaştırılıyor.
8 3

Erkekler göbek deliklerini hoşlandıklara kadınlara doğru çeviriyor! O anda başka biriyle konuşuyor olsalar bile göbek delikleri etkilendikleri kişinin olduğu yöne doğru bakacak şekilde duruyorlar.

Bilinçsizce yapılan bu hareketi sadece erkeklerde görmüyoruz kadınlarda göbek delikleri kendilerine çekici gelen ya da hoşlandıkları kişileri işaret edecek şekilde duruyor.
8 4