Cem Yılmaz'dan 'Yeni Türkiye' çıkışı!

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı'nın "B.k kurarsınız yeni Türkiye'yi" çıkışına Cem Yılmaz'dan destek geldi.

Cem Yılmaz'dan 'Yeni Türkiye' çıkışı!

İlber Ortaylı'nın "B.k kurarsınız yeni Türkiye'yi" şeklindeki çok konuşulan sözlerine ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan destek geldi.

Cem yılmaz Twitter hesabından "Biz İlberciyiz arkadaşım. Yeni ne canım. Türkiye demek nasıl olur da yetmez! Memleketini seven adam, yeni eski diye yaygara yapar mıymış? Türkiye iyidir iyi... başa döneceğim yine... Türkiye tamamdır yani....Bak ne güzel...net! Türkiye... bu ya işte... Zor değil ki" şeklinde mesaj yazdı.

ekran-resmi-2015-04-11-12.50.26.png

İLBER ORTAYLI 'YENİ TÜRKİYE' İÇİN NE DEMİŞTİ?

İlber Ortaylı, Mustafa Kemal Atatürk'ün zehirlendiği yönündeki iddialar için Yeni Şafak gazetesine yaptığı açıklamada şunları söylemişti: '(...) Bunların hepsi mahalle dedikodusu. Her şeye bulaşmayın. Bunu gazeteler çok yapıyor. Kendine göre yeni Türkiye kuruyorlar. B.. kurarsınız. Güldürmesinler adamı. Yeni Türkiye böyle geri zekalılar olmadan kurulabilir ancak. Nereye baksan cahil. Bir tane herif var. (Engin Ardınç) Eski solcu, alkolik, geri zekalı… O da konuşuyor. Git başka tarih kitabı oku hayvan. Baban seni Fransız okuluna yollamış. Lisan biliyorum diyorsun git başka dilde oku. Herif okul kitabıyla tarih yazıyor geri zekalı. Hiçbir memlekette olmaz böyle bir şey anladın mı? Siz de iyi bir gazeteci olmak istiyorsanız böyle aptal işlere karışmayın. Şöhretiniz en başından düşer."

Yorumlar