Choupette'in makyaj koleksiyonu!

Karl Lagerfeld'in siyam kedisi Choupette, Shu Uemura'nın yeni makyaj koleksiyonuna ilham perisi oldu!

Choupette'in makyaj koleksiyonu!

Karl Lagerfeld'in meşhur kedisi daha önce Twitter fenomeni olmuş, sosyetik hayat stiliyle ilgili bir kitap yazmış ve Harper's Bazaar, İ-D gibi ünlü moda dergileri için fotoğraf çekimleri yapmıştı. Fakat bir makyaj malzemesi  koleksiyonu hazırlayabileceği kimsenin aklına gelmemişti!

Ünlü Shu Uemura markasıyla işbirliği yapan Lagerfeld,  kedisi Choupetten ilham alarak bir makyaj malzemesi koleksiyonu hazırladı.

shupette.jpg

Shupette makyaj serisinde,  kedinin mavi gözlerine uygun olarak mavi ve gümüş tonlarında far paleti ve taşlı ve tüylü takma kirpikler tasarlandı. Yüz temizleme yağı, göz ve dudak paleti, parıltılı pudra, allık, fırça seti, gümüş rengi bir makyaj çantası , oje ve kirpik kıvırıcı makyaj serisinde yerini alan özel tasarım ürünleri oluşturuluyor.

Makyaj malzemelerinin ambalajlarında ise Lagerfeld'in Choupette çizimleri yer alırken, Shu Uemura'nın Uluslararası Sanat Direktörü Kakuyasu Uchiide, koleksiyonun şerefine 4 farklı kedi gözü makyaj deseni tasarladı. Makyaj koleksiyonunun bu sonbahar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

choupette-3.jpg

Yorumlar