Christopher Pilny'den iç çamaşırı almanın sırları!

Victora's Secret mağazasında tam 365 gun çalışan bir adam iç çamaşırı satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda uzman desek bize ne dersiniz?


Christopher Pilny, dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret mağazasında tam olarak 365 gün çalıştıktan sonra mağazanın sayılı erkek çalışanlarından biri olarak iç çamaşırı satın almanın karanlık sanatını en ince noktasına kadar kavrıyor.

Pilny'nin püf noktaları iç çamaşırı bedeninden, yanlış tercihlere kadar birçok noktada bizlere ve sevgililerine hediye almak isteyen erkeklere yol gösteriyor!

8 1

Christopher Pilny her zaman erkek müşterilerin ona verdiği tepkilerden hoşnut olduğunu belirtiyor.

Bir defasında erkek bir müşteri elinde birkaç tane külotla Pilny'e yaklaşmış ve "Bunun için her gece dizlerinin üstüne çöküp Tanrı'ya şükrediyor musun?" diye sormuş.

Pilny bu heyecan duygusunu çok sevdiğini ve kendisini çok motive ettiğini söylüyor.
8 2

Gelen müşterilerin çoğunun doğru göğüs ölçülerini bilmediğini söyleyen Pilny, bazı müşteriler göğüs ölçülerini daha küçük zannederken bazıları da daha büyük zannettiğini anlatıyor.

Bir keresinde küçük göğüslü bir müşteriye gerçek ölçüsünü söylediğinde kadının ağlamaya başladığını belirten Pilny'nin erkeklere tavsiyesi de bu yönde... "Asla sevgilinizin göğüs ölçüsünü küçük söylemeyin!" diyor ama doğru göğüs ölçüsünü bilirsek göğüsleri en güzel şekilde göstermeyi başarabileceğimizi de vurguluyor.

Doğru sütyen ölçüsü nasıl bulunur? Haberi görmek için tıklayın!


8 3

"İşe başladığım ilk aylarda bir kız arkadaşım bana mesaj atıp Bio-Fit Multiway sütyenle ilgili ne düşündüğümü sordu. Bende ona, tek bildiğimin çok kullanışlı bir sütyen olduğu cevabını verdim. Hala da tek bildiğim şey bu."

Bazı kadınlar push-up sütyenleri beğenirken bazıları göğüslerini küçük gösterecek modeller için deli oluyor. Göğsü tam kapatan, yarım kapatan, destekli, desteksiz birçok çamaşır modeli mevcut. Bu seçenekler kadınların kıyafetlerine ve vücutlarının ihtiyacına göre değişiyor.

Hangi kıyafete hangi sütyen takılır? Görmek için tıklayın!


8 4