Çiftleri birbirine yakınlaştıran seks çeşitleri!

Seksin her çeşidi çok özel ve içten. Fakat bazen sevgilinize dokunduğunuzda kendinizi ona daha yakın hissedersiniz. İşte çiftlerin arasındaki duvarları kaldıran seks çeşitleri!


Yavaş ve tatlı, tutkulu ve hızlı, çabuk ve rahat…Seksin birçok çeşidinden yalnızca bazıları.

Tüm bu seks çeşitleri farklı açılardan zevkli ve eğlenceli olabilir. Fakat bazı seks çeşitleri var ki çiftlerin birbirlerine daha da yakınlaşmasını sağlıyor.

İlişkinizde ve seks hayatınızda sorunlarla karşılaşmıyor olsanız bile bu seks çeşitlerini deneyimlediğinizde ilişkinizin başka bir boyuta yol aldığını göreceksiniz..

İşte çiftleri birbirine yakınlaştıran seks çeşitleri….
9 1

Işıklar kapalıyken sevgilinizin yüz ifadesini ve size nasıl sevgiyle baktığını göremezsiniz.

Çoğu kadın yatak odasında ışıkların açık olmasını istemezken erkekler için aydınlık bir ortamda seks yapmak dünyanın en güzel şeylerinden biri.

Erkekler partnerlerini görerek daha fazla tahrik oldukları için yatak odasında ışıkları açık bıraktığınızda partnerinizin size dokunurken nasıl hayranlıkla sizi izlediğini görebilirsiniz.
9 2

Gecenin bir yarısı yarı uyanık bir haldeyken bile birbirinize dokunmak istediğinizde aranızdaki sevginin ne kadar kuvvetli olduğunu hissedersiniz.

Yani uykunuzdan yalnızca bir saatlik bir fedakarlık yapıp sevgilinizin öpücüklerine karşılık verin. Sabah daha mutlu ve sevgi dolu bir şekilde uyanacaksınız.
9 3

Daha önce denemediğiniz yeni birşeyi denemek bazen korkutucu olabilir. Kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz.

Fakat birlikte yeni birşeyler denemek , özellikle bunu önceden planlayarak yapıyorsanız , sizi partnerinize daha da yakınlaştıracak ve kendinizi onun yanında daha rahat hissedeceksiniz.
9 4