Çiftlerin cevaplaması gereken 7 cinsel soru!

Birlikteliğiniz boyunca partnerinizle mutlu bir seks hayatına sahip olmak için bu sorulara bir göz atın! İşte çiftlerin cevaplaması gereken seks soruları…


Seks terapisi üzerine uzmanlaşan psikoterapistler birlikte uzun bir gelecek düşleyen çiftlere seks hayatlarına özel bir önem göstermelerini tavsiye ediyor.Evlilik öncesi terapilerde ve evlilik terapilerinde doktorlar uzun süreler boyunca cinsel problemlerle mücadele eden çiftlerle karşılaşıyor.

İnişli çıkışlı seks hayatı tüm çiftlerin kaçınılmaz olarak karşılaşacağı bir durum. Fakat cinsel terapistler, çiftlere seks hakkındaki düşüncelerini duygularını ve isteklerini açık bir şekilde konuşmalarını öneriyor. Seks hakkında partnerinizle konuşmak tedirgin edici olabilir, bu nedenle özel konuşmanız için loş ve rahat bir ortam hazırlayın.

İşte tüm çiftlerin mutlaka cevaplaması gereken 7 seks sorusu...
8 1

Sekste güçlü olduğunuz noktalar ve zayıflıklarınız neler?

Seks hakkında konuşmaktan çekiniyorsanız başlangıç için güzel cinsel anılarınızdan bahsederek başlayın. Sevgilinizle geçirdiğiniz ateşli bir gecenin anılarını canlandırmak konuya girmek için uygun ve eğlenceli bir yöntem.

Seksin her zaman gelişme gösterebileceğiniz bir alan olduğunu unutmayın. Bu diyaloğu bir eleştiri olarak görmeyin. Amacınız ne kendinizi ne de partnerinizi eleştirmek değil tam aksine fikir alışverişi yaparak seks hayatınızı iyileştirmek.
8 2

Cinsellik nasıl bir öncelik haline gelir?

İlişkinizde cinselliği ön plana taşımak ve bir öncelik haline getirmek oldukça önemli.

Fantastik bir seks hayatı ciddi çaba gerektirir. Cinsellik için küçük ama aktif adımlarla ilerleyerek zaman ve mekan yaratmalısınız.
8 3

Sizce yıllar boyunca seks hayatınız nasıl bir değişim geçirecek?

Birlikte çocuk sahibi olmak, taşınmak, iş değiştirmek, sevdiklerinizi kaybetmek gibi birçok şey yaşayacaksınız.

Tüm bu değişimler seks hayatınız üzerind ebüyük etkiler yaratabilir. Fakat önemli olan seks hayatınızın eski canlılığını muhafaza etmek için çaba göstermeniz.
8 4