Çiftlerin yatak odası tüyoları!

Seks hayatınızda monotonluktan kurtulmak için uzun süredir birlikte olan çiftlerin en sık uyguladıkları yöntemlere bir göz atmaya ne dersiniz? İşte çiftlerden seks tavsiyeleri!


Uzun süreli birlikteliklerde her çift yatak odasında monoton ve isteksiz bir dönem mutlaka geçiriyor.

Bu sevimsiz dönemi kısa sürede atlatmak ve eşinize ya da sevgilinize kendinizi daha yakın hissetmek için neler yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Bu kez sizler için seks hayatınızı nasıl değiştireceğinizi öğütleyen uzman tavsiyeleri değil, yatak odanızı ısıtacak gerçekten yaşanmış seks tüyolarını araştırdık.

İşte çiftlerin seks hayatlarının en zevkli anları!
8 1

Sevgilinizi etkilemek için özel olarak seksi iç çamaşırları giyerek hazırlanmış olun ya da olmayın, sevgilinizle yakınlaşmaya başladığınızda iç çamaşırlarınızı hemen çıkartmayın.

Sevgiliniz üzerinizdekileri çıkarmaya çalıştığı zaman bunu yapamayacağını çünkü ona sizi soymasını yasakladığınızı söyleyin.

Bu küçük seks oyunun ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz. Çok geçmeden sevgiliniz dizlerinin üzerine çöküp üzerinizi çıkartmanız için size yalvaracak.
8 2

Birçok çift birbirlerine seksi çağrıştıran kelimeler belirliyor. Partnerlerden biri bu kodlardan birini söylediğinde seks yapmak için bir sinyal verildiği anlaşılıyor.

Örneğin işten eve geldiğinizde sevgilinizden üstünüzü çıkarmanıza yardım etmesini isteyebilirsiniz. Siz bunu tekrar ettikçe sevgiliniz sizden bu tip seks kodlarını beklemeye devam edecektir.
8 3

Seks yaparken nasıl göründüğünüzü merak ettiniz mi? Bu sorunun cevabının evet olduğunu biliyoruz. Ama sıradan bir şekilde seks sırasında kendinize göz atmaktan ve ortaya hangi kusurlarınızın çıktığına bakmaktan söz etmiyoruz.

Yatak odanızda ayna varsa gerçekten çok şanslısınız, çünkü seks yaparken aynadan kendilerini izleyen çiftler bunun harika bir deneyim olduğunu söylüyor.

Aynada partnerinizle birlikte ne kadar uyumlu hareket ettiğinizi ve birbirinizin arzulu ifadesini görmek sizi daha da şevklendirecek.
8 4