Çiğ yiyecekler ve seks arasındaki 8 şaşırtıcı bağ!

Cinsel hayatınızı hareketlendirmek için kullandığınız takviyeleri bir kenara bırakın! Yalnızca çiğ yiyeceklerle seks hayatınıza gerekli desteği sağlayabilirsiniz...


Seks hayatınızı canlandırmak için ilginç yöntemlere başvurmanıza gerek yok! Yalnızca çiğ yiyeceklerden yardım alarak seks hayatınızda istediğiniz değişimleri gerçekleştirebilirsiniz.

Dr. Anna Maria ve Brian Clement kaleme aldıkları yeni kitapları "7 Keys to Lifelong Sexual Vitality"de çiğ yiyecekler ve seks arasında şaşırtıcı bir bağ kuruyor.

Kitabın yazarlarına göre çiğ yiyecekler bakımından zengin beslenme biçimleri seks hayatını ve üretkenliğimizi olumlu etkiliyor! Bu olumlu etkinin nedeni çiğ yiyeceklerde bulunan besleyici özelliklerin kan dolaşımını ve hormonları desteklemesi.

Sizler için seks hayatı ve çiğ besinler arasındaki ilginç 8 ilişkiyi araştırdık! İşte çiğ yiyecek ağırlıklı beslenmenin seks hayatınıza katkıları...
10 1

Tahıllar hormonlara yardımcı olur. Yiyeceklere serpiştirilen tahıllar ve tam tahıllı ekmekler tüketmek hormon üretimine yardımcı oluyor.

Tahılların içerdiği b-complex vitaminleri sayesinde vücuttaki tüm sistemler rahatlıyor, libidonuz ve hem kadınlar hem de erkekler için önemli olan hormonların üretimi artıyor.
10 2

Avokado, ıspanak ve enginar gibi sebzeleri tüketmek seks sırasındaki duyarlılığınızı arttırıyor.

Bu sebzelerin içerdikleri niyasin adlı madde aynı zamanda B3 olarak da biliniyor.

Kan dolaşımını arttırarak tüm organlara ve salgı bezi sistemlerine kan ulaşmasını sağlayarak hücresel harekerleri arttırarak seks sırasında daha duyarlı olmamızı sağlar.
10 3

Seks vitamini olarak da bilinen E Vitamini ahududu, havuç, fındık ve tatlı patateste bol miktarda bulunuyor.

Besin maddeleri arasında E Vitamininin seksle bağdaştırılmasının nedeni ise hem kadınlar hem de erkeklerde libidoyu, cinsel isteği, duyu hassasiyetini arttırması ve ömrü uzatması.

Bu yiyeceklerin etkili olabilmesi için cinsel ilişkiden 2 ya da 3 saat önce tüketilmeli.
10 4