Cilt bakım yağları alırken nelere dikkat etmeli?

Cilt bakımında kullandığımız yağların sağlıklı ve faydalı olması için bu özellikleri taşıması gerek!

Cilt bakım yağları alırken nelere dikkat etmeli?

Tatlı Badem, Kayısı Çekirdeği, Üzüm Çekirdeği, Jojoba, Argan gibi Cilt Bakım Yağları cilt üzerinde çok olumlu etkilere sahip.

Meyve çekirdeklerinin sıkılmasıyla elde edilen bu yağlar, vitamin bakımından çok zenginler.

Cilt bakım yağları ayrıca oleik, linoleik, palmitik, stearik asitler ve antioksidanlar bakımından da çok zengindir. Doymamış yağ asitleri ve antioksidanlar cildin daha sağlıklı olmasını destekler.

Tüm bu özellikleri ile cilt bakımında tercih edilen doğal bakım yağlarını alırken, çok dikkatli olmak gerekiyor. Eğer alınan yağlar aşağıdaki özellikleri taşımıyorsa, cilt üzerinde beklenen etkiyi göstermeyeceği gibi cilt sağlığınızı riske atabilirsiniz.

Satın alacağınız yağların organik ve %100 saf olduğundan emin olun!

%100 saf yağ daha ucuz ya da daha kolay elde edilen başka bir yağ ile seyreltilmemiştir. Üzerinde Kayısı Çekirdeği Yağı yazan bir yağın içinde başka bir yağ olmamalıdır. Ancak piyasada daha ucuz (pirinç ya da ayçiçek yağı gibi) yağ içeren bir çok ürün bulunuyor.

Organik yağlar ise, organik sertifikaya sahip olmalıdır. Organik sertifikalı ürünlerin hiçbiri paraben ve fenoksietanol, silikon ya da GDO, sentetik renklendirici ya da aroma içermez; hayvanlar üzerinde test edilmez ve tamamen organik hammaddelerle ve yöntemlerle elde edilir.

Cilt Bakım Yağları alanında faaliyet gösteren Happy Moments, bu alanda %100 organik ve güvenilir ürünler sunuyor.

Happy Moments ürünleri %100 saf yani daha ucuz ya da daha kolay elde edilen başka bir yağ ile seyreltilmemiş.  %100 organik oluşunun ECOCERT tarafından sertifikalandırılmış olması da güven sağlıyor.

Hakkında bilgi almak isterseniz:

Happy Moments
Telefon: +90 (212) 670 33 03
Faks: +90 (212) 670 34 37
E-Posta: info@happymoments.com.tr

Yorumlar