Cinsel hayatınız için gereken değişim!

Sekste mutlu olmak için vazgeçmeniz gereken alışkanlıklar !


Yatakta arzunuzu yansıtmanız ve libidonuzu yükseltmeniz için vazgeçmeniz gereken bazı davranışlar var. Cinsel hazza ulaşmak, orgazm olmak, seksten daha çok zevk almak için bunları yapmaktan vazgeçmelisiniz.
11 1

Erkelerin davetkar oldukları ve birçok şeye onların karar verdiği doğru ancak artık taş devrinin bittiğinin de farkındayız.Cinsel doyuma ulaşmak için kadınların ipleri ele alma vakti geldi.

Bu hem sevgilinizi dinlemeniz hem de ona kendi sesinizi duyurmanız anlamına gelir. İsteklerinizi söylemekten kaçınmayın yoksa erkenden uyumaya mahkum olabilirsiniz.
11 2

Yataktaki alışkanlıklarınızı bir kenara bırakmış, yenilik arayışında olabilirsiniz. Ama düşünmeniz gereken bir nokta var; "rutin" ile "ritüel"i karıştırıyor olabilir misiniz?

Değişik pozisyonlar denemek tabii ki seks hayatınıza renk katacaktır ama her çiftin kendilerini rahat hissettikleri bir seks ritüeli olduğunu da unutmayın.
11 3

Çarşafların altında miskin miskin yatarken seks yapmaya başlamak gerçekten sıkıcı olabilir. En son ne zaman yatağa girmeden birbirinizin kıyafetlerini çıkarttığınızı, partnerinizin gömleğinin düğmelerini yavaşça açtığınızı düşünün.

Bu küçük ve önemsiz görünen detaylar yatağa girmeden heyecanlanmanızı ve libidonuzun artmasını sağlar.
11 4