Cinsel zeka ve seks hayatı!

Seks terapisti Marty Klein, cinsel zekayı , cinsel zekanın seks hayatına katkısını ve nasıl geliştirilebileceğini anlatıyor!


Seks terapisti ve "Cinsel Zeka: Seksten gerçek beklentimiz nedir ve nasıl elde ederiz?" kitabının yazarı Marty Klein, cinsel zekayı anlatıyor!

Terapist Marty Klein, seksle ilgili karmaşık düşüncelerin, bu eylemi daha da zorlaştırdığını ve daha az zevk alınır bir hale getirdiğini söylüyor.

Öyleyse "cinsel zeka" nedir? Cinsel zeka, seks hakkındaki düşünce tarzınızı tamamen değiştirmektir.

Doktor Klein, gençlik döneminizden, olgunluk dönemi persfektifinize doğru, bakış açınızı değiştirerek seks hakkında daha gerçekçi olabileceğimizi söylüyor.
8 1

"Eğer yetişkin vücudunuzla sekse genç erişkinler gibi yaklaşırsanız, sorun yaşarsınız. Eğer sekse mevcut durumunuza daha uygun bir açıdan bakıp, kendi yaşınıza uygun bir partner bulursanız ve zaman ve mekan sınırlaması koyarsanız, muhtemelen cinsel aktiviteden duyacağınız zevk daha fazla olacaktır." diyor doktor Klein.

Yani cinsel zeka yaşla ve bedenimizle pararlel bir şekilde gelişiyor. Genç bir erkeğin cinsel zekası, erişkin bir erkeğinkiyle asla aynı olamaz.
8 2

Medyanın ön plana çıkarttığı "genç olan seksidir" düşüncesinden kurtulun. Bu düşünce sadece gerçek dışı değil, aynı zamanda da sizin kendinizi kötü hissetmenize ve cinsel ilişkide bu düşüncelerden dolayı başarısız olmanıza yol açıyor.

Bunun yerine "seksi" kelimesinin tanımını kendiniz yapın! Bazıları için mükemmel bir espri anlayışına sahip olmak son derece seksi olabilirken bir başkası için yatak odasında yeni şeyler denemekten hoşlananlar seksi olabilir.
8 3

Yastık konuşmaları özellikle çiftlerin ortak cinsel zekalarını geliştirmeleri açısından eşsiz bir yöntem.

Çiftlerin kendi kendilerine seksle alakalı sorunlarını çözebilecekleri mükemmel bir ortam yaratan yastık sohbetleri, Doktor Michele Weiner- Davis'in çiftlere en büyük tavsiyesi.

Birbirinizi kırmayacak bir şekilde küçük konulardan büyük ve önemli konuşmalara yumuşak geçişler yaparak birbirinizin yataktaki beklentilerini öğrenebilir, yaptığınız hataları düzeltebilirsiniz.
8 4