Çizgili kıyafetleri giymenin 7 yolu!

Çizgili kıyafetlerin yalnızca grunge bir görünüm yarattığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İşte seksi, kadınsı ve şık çizgileri giymenin 7 yolu!


Çizgili parçaları kombinlemenin birçok şık yolu var. Çizgiler her zaman modanın eskimeyen popüler desenlerinden biri oldu. İddialı çizgiler kıyafetinize fazladan birşeyler eklemenin eğlenceli bir yolu.

Neşeli, flörtöz ve son derece sofistike bir desen olan çizgiler stilimize sihirli bir dokunuş etkisi yapıyor.

Kıyafetlerimizdeki desenler stilimizi doğrudan etkiliyor. Çizgili desenleri kombinlemenin ustası olmak istiyorsanız bu noktalara mutlaka dikkat etmelisiniz!

İşte çizgili kıyafetleri en güzel şekilde giymenin 7 yolu!
9 1

Şık ve güzel görünmek istiyorsanız deri bir parça sizi asla yarı yolda bırakmaz! Siyah beyaz çizgili bir tişörtü deri bir etekle kombinlediğinizde "Klasik" bir görünüm yakalamış olursunuz.

Bu kombini spor ayakkabıyla giyip spor bir havaya bürünebilir ya da muhteşem topuklularla kombinleyip kıyafetinizi daha şık bir seviyeye taşıyabilirsiniz.
9 2

Renkli çizgiler göz alıcı ve muhteşem! Jeanlerle, yüksek belli etek ve şortlarla kombinleyeceğiniz renkli çizgili bluzlarla şıklığı yakalamak çok pratik ve güzel!

Burada dikkat etmeniz gereken şey birlikte giyeceğiniz parçaların renkleri! Bluzunuzun şizgilerindeki renklerden bir etek tercih edebilir ya da düz renkli alt parçalarına yönelebilirsiniz.
9 3

Çizgili pantolonlar ya sevilen ya da uzak durulan parçalardan biri. Beyaz perdenin sevilen karakteri Beetlejuice'u andıran bu pantolonları giymek biraz cesaret ve düzgün bir fizik gerektiriyor.

Sade bir bluz ve ayakkabıyla çizgili pantolonlarınızı keyifle giyebilirsiniz. Bu göz alıcı parçalar ilkbahar-yaz sezonu için harika bir seçenek. Üstelik klasik siyah-beyaz çizgili modellerin dışında da birçok çizgili pantolon modeli bulabilirsiniz.
9 4