Cömert hareketler seks hayatını canlandırıyor!

Yatakta bencil davranışlar yerine partnerinize zevk vermeye çalışın…Partnerinizi etrafınızda pervane edecek 5 seks önerisi!


Erkekler çoğu zaman partnerlerin, daha çok seks yapmak için ikna etmenin bir yolunu arar. Fakat erkekler bu çabalarında çoğunlukla yanlış bir yöntem izliyor.

Daha çok seks yerine daha yaratıcı seks amacıyla hareket etmek partnerleri seks hayatlarına canlılık kazandırmakta başarıya ulaştırabilir.

Seks sırasında aniden yapılan sürpriz hareketler, ısrarcı tutum ve istemediği bir şeyi yapması için partnere yalvarmak olumlu sonuç veren seks davranışları arasında yer almaz.

Peki yatak odanızda daha yaratıcı ve heyecanlı maceralar yaşamanızı ne sağlar? Tabii ki cömertlik!

İşte yataktaki cömert davranışların seks hayatınıza etkisi!
8 1

Partnerinizin uyumasına izin verin. Partneriniz uykusunu aldığında libidosunu canlandıracak enerjiyi kazanmış olur.

Yorgun partneriniz kendisini seks için hazır hissetmez. Bu nedenle öncelikle partnerinizin dinlenmesine ve enerjisini toplamasına izin vermelisiniz.

Partneriniz onun için ne kadar özverili davrandığınızı görecek ve gücünü topladığında sizi yatağa davet edecektir.
8 2

Yatakta yapılan en büyük hatalardan biri bencil davranıp partnerinizin seksten zevk alıp almadığını düşünmemek.

Cömert bir seks partneri asla yalnızca kendi zevkini düşünmez. Siz seksten o anda çok zevk alıyorsunuz diye partneriniz de zevk alacak diye bir kural yok.

Bu nedenle seks sırasında partnerinizinde zevk aldığından emin olun. Sekste öncelikle partnerinize zevk verin. Tamin olan partneriniz size daha fazlasıyla karşılık verecek. Böylece seks farklı bir boyut kazanacak ve pertnerinize zevk vermekten de haz duyacaksınız.
8 3

Seks hakkında yazılan tüm makalelerde ön sevişmenin önemli olduğu vurgulanır çünkü duygusal ve cinsel temas ön sevişme sırasında bir araya gelir.

Erotik dokunuşlar vücutta cinsellik duygularını tetikleyen biyokimyasalların salgılanmasını tetikler. Bu salgılar seks isteği ve alınan zevk üzerinde ciddi anlamda etkili oluyor.

Biyokimyasalların salgılanmasını dolayısıyla kendinizi daha iyi, seksi hissetmenizi ve sinir uçlarınızı harekete geçirerek daha çok zevk almanızı sağlıyor.

Ön sevişme konusunda ne kadar öz verili davranırsanız partnerinizin seks isteği o derece artar. Güzel bir masaj, hoş dokunuşlar işinize yarayabilir.
8 4