Çorbalarla vücudunuzu temizleyin!

Çorbaların vücudunuzu temizleme gücüne teslim olun...

Çorbalarla vücudunuzu temizleyin!

Detoks yapmanın tek yolu yeşil sebze sularını içmek değil! Buna katlanamıyorum diyenler için çorba detoksu mükemmel bir alternatif.

Sadece 3 günde vücudunuzu çorbalarla temizleyebilirsiniz. Bu dönemde özellikle sebze çorbalarını tüketerek vücudunuzda depolanan zararlı toksinlerden kurtulup sindirim sisteminizi düzene sokabilirsiniz.

Çorba detoksları sayesinde parlayan bir cilt, daha iyi uyku ve yenilenen enerjiye kavuşabilir, vücudunuzun size teşekkür etmesini sağlayabilirsiniz.

Meyve sularında lif yerine bol miktarda karbonhidrat ve şeker var. Dolayısıyla şeker emilimi olan tüm sebze ve meyvelerde lif eksikliği oluyor.

Uzmanlar lif eksikliğinin vücut için hiç iyi olmayacağını söylüyor. Bu tür gıdaları tükettikten sonra lif eksikliğinden dolayı bir saat içinde karnınız tekrar guruldamaya başlar.

Oysa ki hazırlayıp içeceğiniz çorbalar tokluk hissine kavuşmanızı sağlar. Hatta içilen çorbalarla gün boyu tokluk hissetmeniz bile mümkün.

Piyasada kolaylıkla bulabileceğiniz detoks çorbaları kitapları sayesinde kan şekerinizi dengeleyebilir, bir sürü detoks çorbası tarifini deneyebilirsiniz.

Çorbalar vücudun temizlenmesinde her zaman yardımcı olsa da çok fazla abartıldığında metabolizmanın yavaşlamasına ve kas kütlelerinizin erimesne yol açabilir.

Çorbalar sizi daha dikkatli yemeğe teşvik eder. Mezelerle dolu bir masada çorba içmeyi tercih ederseniz bunun faydasını hissettiğiniz an bu seçiminizden büyük haz alırsınız.

Çorbaların sizin için besleyici ve sağlıklı lezzet yolu olduğunu bilmeli, ve hayatınızda daha çok yer vermelisiniz.

Yorumlar