Ceketi omuza atmak yeni trend mi?

..



Dünyaca ünlü moda dergilerinin Genel Yayın Yönetmenleri farklı bir akım başlattı. Paris sokaklarında kadınlar ceketleri omuzlarında taşıyor.

Öncenin külhanbeyi, şimdinin moda trendi. Ceket modası aldı başını gidiyor. Sokakları süsleyen yeni görüntüler artık ceketi külhanbeyi misali omuzlara atıp çıkın diyor.

Sizce bu akım basit bir adım olarak mı kalacak, yoksa gerçek bir moda fenomeni mi olacak? Kesin olan bir şey var ki, son derece şık görünüyor.
7 1


Vogue Paris ve Elle Fransa'da uzun yıllar Genel Yayın Yönetmeni olarak geçirdiği süreden sonra kariyerine CR Fashion Book dergisinde devam eden Carine Roitfeld omuzuna attığı ceketle harika görünüyor.

Sonbaharın gelmesiyle birlikte en sevilen mantoları da çıkarmak için sonsuz bi istek duymaya başlıyoruz. Ancak ne var ki hava henüz o kadar da soğuk değil. İşte bu durumda Roitfeld'in stilini çalabilirsiniz.
7 2


Militer stil herkesi çoktan sardı ve bütün sene de böyle devam edecek gibi görünüyor. Militer ceketin maskülen çizgisini yumuşatmak için önünü açıp, feminen bir kolyeyle tamamlamak yeterli. Bunun içinse en akıllıca seçenek ceketi sırta almak.
7 3


Evet, kısa ceketler mini eteklerle mükemmel görünüyor, tabii eğer önü açık ve omuzlarınızda kullanarak ufak bir kurnazlık yaparsanız.
7 4