Cumhuriyet Terzihanesi Müzesi açılıyor !

Ünlü smokin ustası Levon Kordonciyan, Cumhuriyet Terzihanesi Müzesini açıyor! Atatürk'ün smokin ve fraklarını diken Levon Usta'dan kalan özel koleksiyonlar müzede görülebilecek!

Cumhuriyet Terzihanesi Müzesi açılıyor !

Dünyaca ünlü smokin ustası Levon Kordonciyan, Palladium Ataşehir ile birlikte Cumhuriyet Terzihanesi Müzesi’ni hayata geçiriyor. Atatürk’ün smokin ve fraklarını diken birinci kuşak Levon Usta’dan kalan en özel terzihane koleksiyonları bu müzede gün ışığına çıkıyor.

Ata­tür­k’­ün smokin ve fraklarını diken Levan Kor­don­ci­ya­n’­ın mes­le­ği­ni 4 ku­şak­tır sür­dü­ren Kordonciyan ailesi, yıllardır kurdukları Cumhuriyet Terzihanesi Müzesi hayalini 29 Ekim’de ilk ve tek olarak Palladium Ataşehir’de hayata geçiriyor. 

29 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık kalacak müzede, Cumhuriyet döneminden kalan özel smokin ve fraklar, birinci kuşak Levon Usta’nın kullandığı terzihane malzemeleri, dönemin şıklığını anlatan en özel fotoğraflar ile Atatürk’ün birçok fotoğrafında da görülen ve Levon Usta’ya hediye ettiği silindir şapkası ile bastonu da sergilenecek ürünler arasında yer alacak.

Tarihin çok özel bir sayfasına yapılacak bu seyahat 10 Kasım akşamına kadar Palladium Ataşehir’de ücretsiz olarak gezilebilecek.

terzihane-1.jpg

Yorumlar