Daha çok orgazm için 7 neden!

Orgazmın abartıldığını ve büyütülecek birşey olmadığını düşünüyorsanız işte size düşüncelerinizin aksini ispatlayacak 7 neden!


Seks yapmak için birçok neden bulabilirsiniz! Peki ya daha çok orgazm için?

Orgazm, size fiziksel fayda sağladığı gibi zihinsel ve ruhsal faydalar da sağlıyor. Bazı kadınlar için orgazma ulaşmak büyük bir mücadele olsa da sonunda hissedilen o müthiş duygu herşeye değer.

Kendinizi daha seksi hissetmek ve orgazm olmak için 7 süper neden!
8 1

Orgazm olmak için bir partnere ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz!

Kendi bedeninizi daha iyi tanıdığınızda ve vücudunuzun daha hassas noktalarını keşfettiğinizde hem partnerinizle olan cinsel hayatınız olumlu etkilenecek hem de bir kadın olarak bedeninizin tam olarak farkına varacaksınız!
8 2

Orgazmın bağışıklık sisteminizi olumlu yönde etkileyeceğini hiç düşündünüz mü?

Wilkes Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre haftada en az iki defa seks yapan ve orgazma ulaşan kadınların bağışık sistemlerinin güçleniyor ve daha az hastalanıyorlar.

Yani haftada iki defa orgazm olarak gitmekten nefret ettiğiniz doktor muayenehanelerinden uzun bir süre uzak durabilirsiniz!
8 3

Orgazmın sevgilinizle aranızdaki ilişkiyi düzeltebileceğini hiç düşündünüz mü?

Seks sırasında orgazma ulaşan kadınlar kendilerini eşlerine daha yakın hissediyor. Özellikle ilişkilerinde problem yaşayan çiftler için seks sorunları çözmenin bir başka yolu.

Yatakta doyuma ulaşan kadınlar partnerleri hakkında pozitif düşünüyor ve daha olumlu duygular besliyor.
8 4