Defilelerden 2015-2016 güzellik modası!

Ünlü markaların defilelerinin kulislerine göz atıp 2015 Sonbahar ve 2016 Kış saç ve makyaj trendlerini öğrenmeye ne dersiniz?


Defilelerin kulisine girip profesyonellerden 2015 sonbaharı ve 2016 kışına dair özel güzellik ipuçlarını aldık.

İşte kulislerden saç ve makyajlar...
9 1

Chloé

Süper cool ve fresh bir görünüm için bu makyaj stilini günlük hayatınızda tercih edebilirsiniz.

Kadınlığın tüm hatlarını ön plana sade bir şekilde çıkaran bu makyaj için çok zahmete girmenize de gerek yok.

Pembe krem allığı elmacık kemiklerinizin üzerine az miktarda uygulayın, bu sizi daha sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Daha sonra dudak renginize uygun naturel bir ruj sürün ve saçlaınızı doğal bırakın.
9 2

Emanuel Ungaro

Bazı kombinlerde maskülen bir makyaj stili benimsemek gerekebilir. Özellikle ceket ve gömlek gibi parçalar kullandığınızda...

Maskülen bir makyaj stili için, ilk önce cildinize aydınlatıcı uygulayın ve gözlerinizin içine beyaz kalem çekin. Doğal renklerde kullanacağınız allık sonrası, seçeceğiniz koyu renk ruj makyajınızın kilit noktası olacak.

Bunun için profesyonel isimler bordo ve çürük erik rengini öneriyor. Böyle bir makyajda saçlarınızı doğal dalgalarla belirginleştirip sprey yardımıyla kalıcılığı sağlayın.
9 3

Nina Ricci

Romantik minimalist görünümlerin moda dünyasındaki kalıcılığı tartışmaya gerek yok.

Bu makyaj stili için aydınlatıcı ürünler tercih etmelisiniz. Aydınlatıcı bir fondöteni yüzünüze uyguladıktan sonra parıltılı bir göz farı ve ışıltılı bir allığı yüzünüze makul miktarlarda sürün.

Kirpiklerinize hacim veren bir maskarayı da uyguladıktan sonra makyajınızda son olarak dudaklarınıza parlatcı sürün. Yalnız bu ürünleri kullanırken miktarlarına çok dikkat etmelisiniz.

Bu makyaj stilinde saçlarnıza düz fön çekmek iyi bir seçim olur.
9 4