Dekorasyondan tasarruf edin!

...



Evinizi yeniden dekore etmek için servet harcamanıza gerek yok. Size büyük tasarruflar ağlayacak harika öneriler hazırladık. Bu önerilere göz atmadan evinizi dekore etmeyin! Size harika öneriler hazırladık.
11 1

Perdeler


Yeterince kaliteli ve iyi dikilmiş perdeleriniz varsa, dikkati başka yere çekmeye ihtiyacınız yoktur. Asmak için fazla süslü veya dikkat çekici askı demirleri veya ray kullanmak yerine, bu konuda tasarruf edip, daha basit modeller seçebilirsiniz.
11 2

Ev tekstili


Yatak veya nevresim takımları da yatak kalitenizi arttırmak ve iyi uyku için önemlidir elbette ancak bütçenizi fazla zorlamadan da nevresim takımı satın alabilirsiniz. Piyasada uygun fiyata gerek desen, gerek kumaş kalitesi açısından memnun olabileceğiniz, saf pamuklu veya ham keten nevresim takımları bulabilirsiniz.
11 3

Yatak odası


Ortak alanlar gibi, yatak odaları da dekorasyonda büyük önem taşır. Ev sahipleri burada kendilerini şımartır ve genellikle atmosfere önem verirler. Eğer bütçeniz kısıtlıysa yatak odanızda güzel bir aydınlatma ve şık aksesuarlar, ekonomik çözülebilecek bir kumaş kombinasyonu ve bütçenize göre yatağınızın kaplamalarını seçerseniz hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.
11 4