Burçin Göksu'dan yılbaşı makyajı

...


Türkiye'nin en güzel kadınlarının makyajını yapan, makyaj artisti Burçin Göksu'dan doğru makyaj için gereken püf noktaları ve bilinmeyen detaylarını öğreneceğimiz beşinci haftadayız.

Burcu Esmersoy, Tanem Sivar, İvana Sert, Özge Ulusoy, Çağla Şikel ve daha birçok ünlü, O'nun ışıltılı dokunuşlarıyla ekrana çıkıyor.

Bu hafta Göksu yılbaşı makyajını anlatıyor. Bu özel gecede sihirli dokunuşlarıyla buluşmak isteyenlere hatırlatalım Burçin Göksu, Orhan Çakal Hair in Vogue Akademi Nişantaşı'nda olacak!
7 1

Yılın son günü, aslında gelecek olan koca bir yılın başlangıcı oluyor. Bu nedenle gelecek yılın güzel geçmesini amaçlayan çoğu insan yılbaşında en güzel kıyafetlerini giymeye özen gösteriyor ve bakımlı olmak istiyor.

Gece makyajı 2013 yılında yine 60′lı yıllara geri dönüyor. Altın ve gümüş tonları siyah renk ile muhteşem bir şekilde bir araya geliyor.

Yılbaşı gecesi, altın ve gümüşün ışığı geceyi aydınlattığında kadınlar daha bir göz kamaştırıcı olacak.
7 2

Lüks kozmetik firmaları özellikle yılbaşı koleksiyonlarında bu kırmızı, gümüş ve 3 rengin kombinasyonlarını sıklıkla kullanıyor.

Yılbaşı makyajı için önerim eyeliner kullanımı ile gözleri ön plana çıkaran bir gece makyajı.

Keskin ve belirgin bir göz makyajı için, ten renginde gözlerinize gölgelendirme çalışması yapabilir, sonrasında keskin uzun ve kalın kuyruklu bir eyeliner ile gözlerinizde çekiklik sağlayabilirsiniz.
7 3

Bu arada dudak kırmızının her bir tonu olabilir. Her kadının kendine yakışan bir kırmızısı vardır. Anlayacağınız bordo gözleri ve dudakları konuşturacağımız bir gece olacak.
7 4