Detoks yapmak gerektiği nasıl anlaşılır?

Vücudunuzdaki zehirli maddelerden kurtulma vaktiniz gelmiş olabilir. Peki bunu nasıl anlayacaksınız? Detoks yapmanız gerektiğini gösteren işaretler ve detoks önerileri ELMAELMA'da!

Detoks yapmak gerektiği nasıl anlaşılır?

İngiltere'de eşiyle birlikte 'The Organic Pharmacy'yi kuran ve daha sonra sınırlarını genişleterek Amerika'ya da açılan ünlü Eczacı Margo Marrone, vücudumuzun kendini sıfırlamaya ihtiyaç duyduğu zamanlarda bazı işaretler gösterdiğini belirtiyor.

Eğer bu 5 işarete sahipseniz, detoks zamanınız gelmiş demektir…

Şişkinlik

Hızlı yemek yeme, düzgün çiğnememe, fazla yağ tüketimi, aşırı şeker ve işlenmiş yiyecekler hazımsızlığa ve şişkinliğe yol açıyor. Vücudumuzun iyi olması, bağırsaklarımızın düzenli çalışmasıyla doğru orantılı.

Değişken ruh hali

Stres, vücudun toksin üretmesine neden oluyor ve vücudumuz sağlıksız olduğunda stres oranı da artıyor. Bu kısır döngüyü engellemek için vücudu mutlaka arındırmak gerekiyor.

Göz altı morlukları ve şişlikleri

Göz altında oluşan şişlikler ve morluklar yalnızca yorgunluk belirtisi değil. Bunun nedeni vücuttaki toksinler ve karaciğer ile böbreklerin zarar görmesinden kaynaklanıyor olabilir.

Sönük bir cilt

Hemen bakım kremlerinizi suçlamayın; cildinizdeki fazla toksin nedeniyle kreminizin içindeki maddeler cildinize işleyemiyor olabilir.

Konsantrasyon eksikliği

Vücudunuzda fazla toksin barındırdığınız en klasik işaretlerinden biri de odaklanmakta zorluk yaşamak.
 

17.20131105101646.jpg

Yorumlar