Ünlülerden makyaj tüyoları

Onların makyajları da ünlü!


Dünyaca ünlü güzelleri daha da ışıltılı yapan özel dokunuşları ve teknikleri merak ediyoruz. Onların makyaj sırlarını öğrenip kendimize nasıl uygulayabiliriz?

ELMAELMA ünlülerin harika makyajlarını inceliyor. İşte göz makyajına, dudak belirginliğine ve elmacık kemiklerine dair özel detaylar!
10 1

Evet, güçlü ve buğulu gözler son derece seksi. Fakat buğulu göz makyajı herkese yakışmaz. Saçınızın ve gözünüzün rengi çok önemli. Bazen bu makyaj size ağır kaçabilir.

Güzeller güzeli Megan Fox'a bir bakın. Pudra rengi boncuklu elbisesinin tonlarında yaptırdığı göz makyajıyla ışıldıyor. Bu tonlar onu daha yumuşak ve daha masum göstermiş. Eyelinerı da ipince kullanan Fox, hafif gölge efektleriyle de daha dingin bir görünüm elde etmiş.
10 2

Kıpkırmızı dudaklar hiç de yeni değil. Fakat Emma Watson'un çok özel detayını denemediğinize eminiz.

Genel olarak makyajda bir nokta vurgulandığında, gözler ve yanaklar daha natürel bırakılmaya özen gösterilir. Fakat burada kırmızı yanaklar da görüyoruz. Üstelik oldukça hoş. Elmacık kemiklerinize utandığınızda yanaklarınızı kaplayan rengi vermeniz önerimiz.
10 3

Mila Kunis'i biz çok beğeniyoruz. Geçtiğimiz günlerde makyajsız hali çok konuşulan Kunis'e göre göz makyajına odaklanmalı.

Siyah göz kalemi, maskara ve far ihtiyacınız olan malzemeler. Farı kaşınızın altına kadar nötr renkleri kullanarak gölgelendirmeniz önemli. Daha sonra göz kapağınıza çekeceğiniz eyelinerınızı şakaklara doğru, çok da uzun olmayacak, bir kuyrukla sonlandıracaksınız.
10 4