Aralık 2014 Çin astrolojisi ve Feng Shui yorumları!

Dilek Demirci

7 aralık itibariyle Fare ayına (aralık) girdik. Ateş faresi. Yani bu ay ateş ve su bir arada. Birbiri ile zıt enerjiler anlaşmazlıkları, fikir çatışmalarını, dengesiz hava şartlarını beraberinde getirir. Aralık güçlü bir su ayıdır. Seller, nehirlerin taşması, su ile ilgili problemleri tetikleyici etkisi olabilir.

Özellikle At burcu için zorlayıcı, hareketli ve yorucu bir ay diyebiliriz. 2014 yılı genel olarak her kesimin sınavdan geçtiği, deneyimlerin güçlü yaşandığı unutulmaz bir yıl oldu. Ama atlar için daha mücadeleci, gergin ve çatışmalıydı. 


Aralık ayında at ve tavşan burçlarının yorucu enerjiyi iyi atlatmaları için "manda" objesi taşımalarını öneriyoruz. (Nazar boncuğu gibi düşünebilirsiniz)
Domuzlar, keçiler ve tavşanların bu ay çekicilikleri artıyor. Karşı cinsin ilgisi yoğun olabilir. Daha çok iltifat alabilirsiniz. 
Yin ağaç ve yin toprak elementine sahip olanlar için koruyucu meleğiniz yardımınıza koşuyor. Etrafınızdan destek görüyorsunuz. Yin metal iseniz anlaşılması zor derslerde başarı gösterebilir, akademik ilerlemeler kaydedip, kitap yazmaya başlayabilirsiniz. Yang su elementine sahipseniz ve aralık doğumlu iseniz bu ay kariyer atlayabilir, dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. 

Bu ay kulak ile ilgili sıkıntılar, dil, ağız, nefes hastalıkları yaşanabilir. 

Feng Shui penceresinden bakarsak ; Evlerimizde doğu bölgesi bu ay dikkat edilmesi gereken bölgelerden biri. Enerji çok negatif. Hasta veya hamile iseniz evin doğu odasında yatmayın. Mutlaka tuzlu su koyun. Doğuda tuzlu suyunuz varsa 5'li metal çan asın. 2014 yılında doğuda hastalık enerjisi vardı aralık ayında üzerine bir de kaza yıldızı geldi  Lütfen dikkat.
Evlerin güney odasında hastalık var 6'lı metal para asalım. Pozitif enerjiler bu ay batıda. Batıda çok zaman geçirin. Yılbaşı kutlamaları için batı yönü ideal. Kuzeydeki gerginliğin azalması için biraz kırmızı kullanın. güneydoğuda metal ile ayak yaralanmaları olabilir. Dikkat. Ve gelen yılın iyi bir yıl olması için dua etmeyi ihmal etmeyin. 

2014 yılını çin takvimine göre 18 şubatta bitiriyoruz ama ondan önce 1 ocak 2015 başlangıcı için hepinize ılımlı, barışçıl, iyilik ve güzelliklerle deneyimlerimizi arttıracağımız bir yıl diliyorum.

Sevgiyle kalın, Mutlu Yıllar…
Dilek Demirci
İç Mekan Tasarımcısı & Feng Shui uzmanı
www.enerjimimari.com

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar