Mart ayı feng shui ve astroloji yorumları!

Dilek Demirci

Herkese merhaba,


Mart ayına dolunayla birlikte girdik. Geçen ay yeni ay ile başlamıştık. Mart ayının çin astrolojisindeki adı tavşan. Bugüne kadar ektiklerimizi biçeceğimiz, mahsülü toplayacağımız bir döneme başladık. Umarım organik şeyler ekmişsinizdir. Zira ürünlerin geri dönüşü çok olacak. Hormon varsa yandınız. Yani kendiniz olamadıysanız, negatif düşüncelerden temizlenmeyi başaramadıysanız, affetmeyi öğrenemediyseniz, sevmeyi çoğaltıp, nefreti azaltamadıysanız size iyi haberlerim yok.

Ayın diğer konusu ilişkiler... İlişkilerimizde inişler, çıkışlar, tamamlanmalar, bitişler,yeni başlangıçlar hepsi bu ayla birlikte hareketlenebilir. İtiraflar,gizli şeylerin ortaya çıkışı mart ayının konusu. Özellikle tavşanların fare ve horozlarla olan birliktelikleri ile ilgili sakin ve temkinli konuşmalar olmasını diliyorum. Bu ay köpeklerin huzur ayı. Gönlünüzce bir ay geçireceksiniz. Kaplan, at ve köpeklerin ilişkileri canlı ve sevgi dolu. İlişkiniz yoksa başlayabilir. Domuz burçları için ufukta aşk yerine para var. Buna da şükür... Yang su ve yin su olanlar yakınlarınızdan destek görüyorsunuz. Yin su kişilerinin akademik anlamda çalışmaları varsa bu ay çok başarılı olabilirler. Yang ağaç insanları mart ayında doğduysa dostlarının ve ailesinin yardımını alacak. Bir gruba liderlik yaparak popüler olabilirler.


Evimizdeki feng shui enerji alanlarına gelince;
kuzeybatıdaki enerjilerin keyfimizi kaçırmasına izin vermemek için kuzeybatı yönüne tuzlu su koyalım. Doğudaki enerjiler bağışıklık sistemimizi zayıflatabilir. Doğuda giriş kapınız, yatak odanız varsa biraz metal obje koyarak ve 6 tane metal para asarak enerjiyi zayıflatabilirsiniz. Güney, güneybatı yönleri çok güzel. Bu yönlerdeki odalarda çok zaman geçirin. En güzel yer kuzey. Bolluk, bereket, neşe, sevgi tüm güzelliklerin akış yönü kuzey. Giriş kapınız veya salonunuz kuzeyse bu ay çok hareketli ve neşe içinde geçebilir. Hareketli su objelerinizi kuzeyde çalıştırın. 


Harika bir ay olmasına niyet ediyorum. Ve öyle de oldu... Sevgiyle...

Dilek Demirci
İç Mekan Tasarımcısı & Feng Shui Uzmanı
www.facebook.com/fengshuiankara
 

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar