Şubat 2015 için feng shui yorumları!

Dilek Demirci

Çin takvimine göre Oğlak (keçi) senesi 18 Şubat’ta başlıyor. Yeni senenin etkileri 4 şubat’tan itibaren hissedilmeye başlar. Senelik etkilerin neler olacağını daha önce paylaşmıştım. Şubat ayındaki etkiler neler olacak ona bakalım.

Şubat ayı kaplan olarak adlandırılır. Domuz burcu olanlar için hareketli ve bereketli bir aydır. Maymunlar için zorlayıcı etkilere sahip, yorucu ve koşuşturması bol bir ay. Maymun, fare ve ejderhalar bu ay kısa seyahatlere çıkabilirler. Kişisel elementi Yin metal olan kişiler sosyal ortamlarda çok bulunabilirler. Destek görecekleri kişilerle tanışmaları muhtemel. Yang su olan kişilerin ise akademik anlamda şansları yüksek. Sınavlarda başarı, istedikleri okullara kabul, eğitim hayatlarında kolaylık ve şans onlarla birlikte…

Domuzlar, tavşanlar ve keçi burcu olanlar şubat ayında önemli bir işe başlarken dikkat etmeliler. İmzalanacak belgeler iyi okunmalı, prosedürlere uyulmalı, aksi takdirde süreci uzatacak sıkıntılarla karşılaşabilirler. Horozların ikna kabiliyetleri artıyor, karizmanızdan etkilenecekler.

Evlerimizdeki enerji alanlarına baktığımızda; en bereketli ve bizi rahatlatan enerjiler bu ay kuzeyde. Burada salon, yatak odası giriş kapısı gibi önemli bir alan varsa şanslısınız. Kariyer ve iş fırsatlarınız artabilir. Kuzey bölgesini çok kullanın. Hareketli su objeniz varsa kuzeye koyabilirsiniz. (Yatak odasına koymayın) Bir başka güzel alan ise kuzeydoğu, bu alanı da çok kullanarak pozitif etkiden yararlanabilirsiniz. Evlerin merkezinde sevimli olmayan gergin bir enerji var. Hemen tuzlu su hazırlayıp evin merkezine yakın bir yere koyalım. Bu ay boyunca orada kalsın. Mekandaki sevimsiz enerjiyi temizlemek için etkilidir.

Güneybatı yönünde yatak odası olanlar biraz sağlıklarına dikkat etmeli. Bağışıklık sistemini zayıflatacak yıldız güneybatıda. C vitamini destekleri iyi olabilir. Metal objelerinizi bu ay güneybatıya koyun. Güney bölgesinde hırsızlık, yangın gibi keyifli olmayan etkiler var. Güney bölgesindeki elektrikli aletlerin fişini çekmeyi unutmayın. Güneyde yin (durgun) su kullanabilirsiniz. Doğuda gerginlik ve çatışma enerjileri yüksek. Biraz kırmızı renk kullanarak veya aydınlatmaları çoğaltarak doğu alanındaki etkiyi azaltabilirsiniz.

Mutlu Yıllar, şansınız bol olsun

Dilek Demirci

İç Mekan Tasarımcısı & Feng Shui Uzmanı
www.enerjimimari.com

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar